Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Metin2 Pvp açma hk.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba ben yakın zamanda bir server açmayı düşünüyorum (wslik), elimde kendime ait filesim mevcut.
Sunucuyu bir bilişimden mi alayım yoksa kendim vds sunucu ve hosting mi kiralayayım. En doğru yolu nasıl olur. Şimdiden teşekkürler.

değerli yorumun için teşekkürler peki vds yi linux işletim sistemine sahip olanını mı alayım

VPS

aynı sunucu içerisinde ortak RAM ve disk kullanılan, birçok kullanıcı hesabının bulunduğu, paylaşılan bir sunucuya benzeyen barındırma sistemidir.

VDS
temelde VPS sunucular ile aynı mantıkta, bir fiziksel sunucunun sanallaştırılması ile oluşturulan mimaridir. Ancak VDS’i VPS server’den ayıran temel fark, her bir VDS’in farklı işletim sistemi üzerinde kendi donanımsal ve yazılımsal kaynaklarına sahip olmasıdır. Yani bir VDS sunucu tahsis edilen RAM, CPU gibi kaynaklar aynı fiziksel sunucuda bulunan diğer VPS sunucu veya VDS’ler ile paylaşımlı kullanılmaz.

VPS

aynı sunucu içerisinde ortak RAM ve disk kullanılan, birçok kullanıcı hesabının bulunduğu, paylaşılan bir sunucuya benzeyen barındırma sistemidir.

VDS

temelde VPS sunucular ile aynı mantıkta, bir fiziksel sunucunun sanallaştırılması ile oluşturulan mimaridir. Ancak VDS’i VPS server’den ayıran temel fark, her bir VDS’in farklı işletim sistemi üzerinde kendi donanımsal ve yazılımsal kaynaklarına sahip olmasıdır. Yani bir VDS sunucu tahsis edilen RAM, CPU gibi kaynaklar aynı fiziksel sunucuda bulunan diğer VPS sunucu veya VDS’ler ile paylaşımlı kullanılmaz.

Peki bu sunucularda aylık trafik diyor bu mesela oyuncuların oyunda harcadığı gb miktarıu mı oluyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri