Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Android'de PHP Geliştirme

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Replicant

Ehlî olmuşum elemlerin
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
10,579
Çözüm
219
Online süresi
10mo 29d
Reaksiyon Skoru
16,721
Altın Konu
444
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
691
MmoLira
19,925
DevLira
601
Ticaret - 100%
2   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

php-android-tablet.png

Metni Düzenleme

Metin düzenleyici, herhangi bir geliştirme ortamının temel taşıdır. Bireysel bir metin editörünün esasını tartışmanın geliştirme topluluğunda oldukça tartışmalı bir konu olabileceğini söylemeye gerek yok. Aslında, Vi / Vim hayranları ile Emacs metin editörleri arasındaki rekabet, Editör War olarak adlandırılır .

Kesinlikle Vim camp. Bu güçlü metin düzenleyici, varsayılan olarak OS X ve çoğu Linux dağıtımına yüklenir ve büyük belgeleri ve kod dosyalarını hızlı ve doğru bir şekilde düzenlemeyi kolaylaştırır.

android-dev-vim.png

Temelde klavye odaklı bir şey için, birinin Android platformu için Vim'i uyguladığını görünce şaşırdım. Bu, VimTouch biçiminde gelir. Abartma yapmıyorum, ancak bu aslında piyasadaki en iyi Android metin editörü olabilir.

Bunu bu kadar güzel yapan ne? Kod düzenlemek için bir metin editörü kullananlarımız için özellikle kullanışlı olan sözdizimi vurgulama dahil olmak üzere çok sayıda eklenti ile birlikte gelir. Aynı zamanda büyük ölçüde özelleştirilebilir ve orijinal Vim felsefesine sadık kalarak Vim'i dokunmatik ekranda kullanılabilecek şekilde uyarlar.

anddev-vim-config.png

Vim bağımlıları, Vim'in '.vimrc' adı verilen bir dosya aracılığıyla özelleştirilebileceğini bileceklerdir. VimTouch, hoş bir dokunmatik arayüz aracılığıyla özellik ve davranış eklemeyi kolaylaştırırken, normal bir bilgisayarda yaptığınız gibi .vimrc yapılandırma dosyasını düzenleyerek şeyleri özelleştirebileceğinizi bilmelisiniz.

VimTouch, Google Play mağazasından ücretsizdir [Artık Mevcut Değil] ve Apache 2.0 Açık Kaynak lisansı altında lisanslanmıştır.

LAMP

LAMP, Linux, Apache, MySQL ve PHP'nin kısaltmasıdır ve PHP tabanlı web uygulamaları geliştiren kişiler için en popüler sunucu yapılandırmalarından biridir .

android-dev-palapa.png

LLMP adı verilen hafif Galli bir sunucu yapılandırması çalıştırır. Bu, LAMP'den çok farklı değildir, ancak kötü şöhretli ağır olan Apache'nin yerine Lighttpd getirilmiştir. Palapa Web Sunucusunun tüm bileşen parçalarının makul ölçüde güncel olduğunu ve PHP programlama dilinin kurulumunun en son sürüm olduğunu görmek beni oldukça etkiledi.

android-dev-php.png

MySQL sürümü de oldukça güncel. Bununla birlikte, komut satırı aracılığıyla onunla etkileşime girmenin açık bir yolu yoktur. Neyse ki, Palapa PHPMyAdmin'in bir kopyasıyla birlikte geliyor. Kabul ediyorum, bu MySQL ile uğraşmak için tercih ettiğim yol değil, ama yeterince iyi çalışıyor.

Veritabanı ve PHP kurulumu dahil olmak üzere web sunucusunun belirli yönlerini yapılandırabileceğiniz bir web arayüzü de vardır. Bazı nedenlerden dolayı bana haber vermeden, hemen hemen her şeyin varsayılan saat dilimi Asya / Cakarta'dır. Aslında Endonezya'da değilseniz, bunu değiştirmek isteyebilirsiniz.

android-dev-web-admin.png

Muhtemelen Palapa'nın gerçekten işe yarayıp yaramadığını merak ediyorsunuzdur.

wordpress-localhost.png

Ayrıca, cihazınızda Palapa kuruluysa, tabletinizde veya akıllı telefonunuzda yerel bir Wordpress kurulumu çalıştırmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip olacağınızı da belirtmeliyim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri