noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Psm(PlayerSettingModule.Py) c++ Version Rewoked System

TÜM FORUM HALKINA DUYURUDUR ;

VEGAS'IN WAREZ PSM EKLENTİSİNİ BU KONUDAKİ ARKADAŞ EKLEYİP BEN EKLEYEMEDİĞİM DİYE KUDURUYORUM XD
BÜYÜYÜNCE BENDE BU ARKADAS GİBİ WAREZ SİSTEMLERİ EKLEYİPSEVİNEBİLECEĞİM AMA ŞUNU DÜŞÜNEMEYECEĞİM
WAREZ EKLEMEK SONRA SV PATLAMAK XD
Daha sistemin kime ait olduğunu bile bilmiyon sadece vegasda gördün ya onun sanıyorsun bilgi kirliliğisiniz olm size herşey mustehak psm c++ taraflı haliyle patlayacagimi düşünecek kadar bilgisizsin işte hadi kendi seviyelerinle takıl fazla gelirim sana 😂

Adam seninle cok efendi konusmus tayfun bey uzun zamandir tanirim senin gibi laf ebesi olmamistir hic demekki cevap vermeyi kesyigine gore ne oldugunu anlamis sen kimsinki adiyla hitap ediyorsun dikkat et o lsf attigin gelistiricilrri seni benim dedigin filesle ucurmasin dikkat et bu adamlar bastan metin2 yazan insanlar kendinle karistirma ezerler seni. milati eger bu adam acarsa ortalik 56 doner ssnirim milat adini isim olarak almis devir yoksa senin gibi becerisi laftan ibaret birine laf yetistirmeye ugrasmasi beni sasirtti kiymetini bil herkesle uzun konusmaz 😁 Bi insana yorum yapmadan once onu tani benden sana abi tavsiyesi 🤑

not : bir resim in telif hakkını savunan tek insan olarak @teatone sizi gördüm. Helal olsun size ya bunları forumda görmeyeli uzun zaman oldu.
ve tayfunun yan charları iş başında :) @sayko000000 selam tayfun yan çar :D

Merhaba, güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Emre bey bu resimlerin kullanımına izin vermemektedir. Bu nedenle belirtmek durumunda kaldım. Ancak duyarlı düşünceniz için müteşekkirim.
Daha fazla yorum yapıp, anlamak ile ilgili mücadele eden birisine açıklama yapmayacağım.

Sezgisel olarak tespitleriniz inceden dokundu bana, nazik yorum için teşekkür ederim. Elbette zaman ilaçtır, birlikte görelim vesselam : )
Kendin yan hesabından girip yorum yazıyorsun ve kendine teşekkür ediyorsun sen aklını kaçırmışsın

Daha sistemin kime ait olduğunu bile bilmiyon sadece vegasda gördün ya onun sanıyorsun bilgi kirliliğisiniz olm size herşey mustehak psm c++ taraflı haliyle patlayacagimi düşünecek kadar bilgisizsin işte hadi kendi seviyelerinle takıl fazla gelirim sana 😂
mehmetcan kardeşim bu tayfuna iyi laf etmişsin helal olsun :) yalnız söylemek zorundayım milat2 denilen projede daha önce bir dostum bulunmuştu adı forumda bulunan wabzy nickli kişidir zamanında bana tayfunun nasıl bir ajan olduğunu ve dostlarını hiç acımadan nasıl arkasından bıçakladığını anlattı şuan kendisi tayfun ile yaşamış olduğu arasındaki olaylardan sonra metin2 geliştiriciliğini bitirdi sırf bu insanlar yüzünden, tekrar ve tekrar söylüyorum tayfun denilen şahısa itibar etmeyiniz sakın ve sakın onunla diyaloğa girmeyiniz eğer kandırılmayı ve dolandırılmayı göze alıyorsanız seçim sizin :) asıl gerçek yüzünü hiç beklemediğiniz anda gösterecektir vakit yakınken iletişiminizi kesin benden söylemesi abi dost tavsiyesi

Hocam tayfun bey diyor ki oyunu değiştirdim tamamen winter ile gittim bu diyor ki benim fikesim 🤣 Bunun açtığı kendi gibi basit su konuya mesj atıp niye prim vrdinizki anlamafim bos adam hala muhtaçsın diyor korkarim tayfun bey bu arkadasa hüsran yasaticsk gibi cevap vermeyi bıraktı cnku merakla bekliorm ben yorumunuzda çok iyi olmuş ama anlamaz bu ugrssmayn bosa
evet kesinlikle oyun farklı :) yalan olmadığına ne kuşku var ne şüphe :D tayfunun yan çarı selam <3

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri