HAHAAHHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHadi yok ol şimdi gözüm görmesin şu çekememezliğinizi ne zaman bitirirsiniz o zaman belki biraz düzelme olur sizde beceriksizler
ULA NE GOMİK ADAMSUN
adam ciddiye alıp teşekkür eder yapma böyle şeylerBunu vegas yapsa beğenirdiniz sonra neden türk forumlar gelişmiyor dev imize saygı yok
devlik sistem eklemek ile yazmak arasındaki ince çizgidir. sistem ekleyen kişi dev olmaz benim görüşümce.
Ben Kendim yaptım diye birşey söylemedim sadece hali hazırda olanı Oturupda ekleyebilecek az sayıda insan var Filesimin Performans bakımından iyi olması için yapmam gerekti yaptımBunu vegas yapsa beğenirdiniz sonra neden türk forumlar gelişmiyor dev imize saygı yok
Merhabalar,
Öncelik ile projeniz adına iyi olmasını dilerim, fakat insanları hiç bir bilmiyormuş gibi ezimlemenize anlam yükleyemedim?
Yaptığınız şeyin, patenti size ait değil. Uyarlama kısmı ise her bireysel sunucu sahibinin yapması gereken bir sorumluluk bunu bu kadar abartmanın anlamını da açıkçası kavrayamadım.
Bu kategoriye yapılan özel modül ve sistemlerin video ya da e-fotoğrafı atıldığını sanıyordum, ben açıkçası düzenleme yaptığınız public bu basit sistemin övülecek bir tarafını göremiyorum.
Kaldı ki ekte görselde paylaştığım bunun gibi bir şey yaptım diyorsanız, sözüm yok. Eğer ̶P̶S̶M̶ ̶O̶p̶t̶i̶m̶i̶z̶a̶s̶y̶o̶n̶ diye adlandırdığınız publicanın "Client SDK üzerinden aktarılması" gibi basit bir şeyden bahsedip konu açtıysanız açıkçası sizi yanlış tanımışım ben daha iyisini yapabilecek potansiyelde bir ̶d̶e̶v̶e̶l̶o̶p̶e̶r̶ olduğunuzu sanıyordum.
İyi çalışmalar.
OUYYYYYYYY ABİ NAPTIN YAVVVV
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)