- Konular
- 18
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 158
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 595
- DevLira
- 30
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 105
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 90
- DevLira
- 26
Paylaşım yaptığınız dosya Milat2 Direniş verilerine aittir ve tamamen kullanılamaz durumdaki bir filesin üzerinde yapılan değişiklikler ile oyun açılabileceğini söylemişsiniz herhangi bir şekilde oyun açılabileceğine inanmıyorum. Kaldı ki 4500 online ile açılmış dediğiniz dosyalar bu dosyalar değil, şu an an itibari ile Milat2 Winter (son sezon) projesine ait her konuda bilgim var gerçek Milat2 Winter (son sezon) dosyalar m.y.k dışında ise yalnızca bir kişide var oda çok yakında kendini belli edecektir zaten. Tavsiyem kullanacak kişiler yalnızca sistemleriyle ilgilensin, oyun açılabilecek düzeyde değil ve oyunun kapatılarak, silinmesindeki faktör halen bu kaynakta mevcut
myk isimli arkadaş iyi biliyor o açığı. Keyifli forumlar.
myk isimli arkadaş iyi biliyor o açığı. Keyifli forumlar.- Katılım
- 23 Şub 2021
- Konular
- 66
- Online süresi
- 3mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 613
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 5 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 2,900
- DevLira
- 42
diğer forumda fixleri turkmmo filesten aldın diye hava atıyordun sen nerden aldın fix listesi copy paste xddd
- Konular
- 41
- Online süresi
- 1mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 83
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 120
- MmoLira
- 852
- DevLira
- 0
Paylaşım yaptığınız dosya Milat2 Direniş verilerine aittir ve tamamen kullanılamaz durumdaki bir filesin üzerinde yapılan değişiklikler ile oyun açılabileceğini söylemişsiniz herhangi bir şekilde oyun açılabileceğine inanmıyorum. Kaldı ki 4500 online ile açılmış dediğiniz dosyalar bu dosyalar değil, şu an an itibari ile Milat2 Winter (son sezon) projesine ait her konuda bilgim var gerçek Milat2 Winter (son sezon) dosyalar m.y.k dışında ise yalnızca bir kişide var oda çok yakında kendini belli edecektir zaten. Tavsiyem kullanacak kişiler yalnızca sistemleriyle ilgilensin, oyun açılabilecek düzeyde değil ve oyunun kapatılarak, silinmesindeki faktör halen bu kaynakta mevcutmyk isimli arkadaş iyi biliyor o açığı. Keyifli forumlar.
Hocam selam. sana kim hangi konuda bilgi verdi bilmiyorum fakat bildiğin tek şey hicbisey bilmediğin insanlarida yanlis yönlendirmek uzaktan gördüğüm kadari ile sana yakışmaz iyi forumlar.
- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 28
- MmoLira
- 105
- DevLira
- 6
Hangi konuda bilgi aldığını o biliyor ve bildiği tek şey en doğru olan şey. Bir şey bilmeyen varsa oda sen ve yanındakilerHocam selam. sana kim hangi konuda bilgi verdi bilmiyorum fakat bildiğin tek şey hicbisey bilmediğin bla bla bla...
Konuda ki dosyaların hepsi benim paylaştığım dosyaların direnişin düzenlenmiş hali olması oda tam olarak hatalı yapılan düzenlemeler insanları keklik gibi avlamaya yönelik yapılan bir SVF. Proje tarafımdan devredileli uzun süre oluyor, egesurumun söylediği doğru yakın zaman da herkes net cevabını alacak. Ben artık ilgilenmiyorum fakat kendine geliştirici diyenlere çok ağır bir cevap yeni sahibi ile gelecektir.Ha unutmadan belirteyim, yeni sahibi size bir kaç sıklet ağır gelebilir.İyi forumlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...