- Konular
- 49
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 114
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 437
- DevLira
- 15
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Millete meydan okumaktan başka birşeyiniz yok bundn daha ôncede forumda bir filesi aldık evir çevirdik düzenledik fileste açık varmış arkadas sunucuyu actiği gün patladı çokmu hoşunuza gidiyor milletle oynamak herne olursa olsun sonuçta bi emek var bırakın artık şu milletin yakasini siz istiyorsunuz hep ben kazaniyim hep ben
yeter uğraşamiyicam bu kafalarla ne yaparsanız yapın
konuyu kapatabilirsiniz
şu yorumuda aşağı bırakıyorum niye sildin diye yazıp durmayın adamlar size açık açık meydan okuyo ben o riski alamam göze hadi eyvallah
Paylaşım yaptığınız dosya Milat2 Direniş verilerine aittir ve tamamen kullanılamaz durumdaki bir filesin üzerinde yapılan değişiklikler ile oyun açılabileceğini söylemişsiniz herhangi bir şekilde oyun açılabileceğine inanmıyorum. Kaldı ki 4500 online ile açılmış dediğiniz dosyalar bu dosyalar değil, şu an an itibari ile Milat2 Winter (son sezon) projesine ait her konuda bilgim var gerçek Milat2 Winter (son sezon) dosyalar m.y.k dışında ise yalnızca bir kişide var oda çok yakında kendini belli edecektir zaten. Tavsiyem kullanacak kişiler yalnızca sistemleriyle ilgilensin, oyun açılabilecek düzeyde değil ve oyunun kapatılarak, silinmesindeki faktör halen bu kaynakta mevcut
myk isimli arkadaş iyi biliyor o açığı. Keyifli forumlar.
yeter uğraşamiyicam bu kafalarla ne yaparsanız yapın
konuyu kapatabilirsiniz
şu yorumuda aşağı bırakıyorum niye sildin diye yazıp durmayın adamlar size açık açık meydan okuyo ben o riski alamam göze hadi eyvallah
Paylaşım yaptığınız dosya Milat2 Direniş verilerine aittir ve tamamen kullanılamaz durumdaki bir filesin üzerinde yapılan değişiklikler ile oyun açılabileceğini söylemişsiniz herhangi bir şekilde oyun açılabileceğine inanmıyorum. Kaldı ki 4500 online ile açılmış dediğiniz dosyalar bu dosyalar değil, şu an an itibari ile Milat2 Winter (son sezon) projesine ait her konuda bilgim var gerçek Milat2 Winter (son sezon) dosyalar m.y.k dışında ise yalnızca bir kişide var oda çok yakında kendini belli edecektir zaten. Tavsiyem kullanacak kişiler yalnızca sistemleriyle ilgilensin, oyun açılabilecek düzeyde değil ve oyunun kapatılarak, silinmesindeki faktör halen bu kaynakta mevcut
myk isimli arkadaş iyi biliyor o açığı. Keyifli forumlar.******
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bu filese güvenip oyun acanlara; Saman yoluaz gelir yıldızlar arası uzayda tur attirirlar
Anlaşılan milat2 sayfada ufacık hareketlenme yaptı kuyruğuna basilanlar ne yaparım da engellerim moduna geçti hahaha winter feci sarsmış birilerini
Direnişte filesi sırtladı götürdüler, Winterda 3 kere oyun sıfırladılar. Foruma tek katkısı Sage Skil ve Rebirth sistemi oldu kullanan olacaksa bol şans çok ihtiyacınız olabilir
Paylaşım yaptığınız dosya Milat2 Direniş verilerine aittir ve tamamen kullanılamaz durumdaki bir filesin üzerinde yapılan değişiklikler ile oyun açılabileceğini söylemişsiniz herhangi bir şekilde oyun açılabileceğine inanmıyorum. Kaldı ki 4500 online ile açılmış dediğiniz dosyalar bu dosyalar değil, şu an an itibari ile Milat2 Winter (son sezon) projesine ait her konuda bilgim var gerçek Milat2 Winter (son sezon) dosyalar m.y.k dışında ise yalnızca bir kişide var oda çok yakında kendini belli edecektir zaten. Tavsiyem kullanacak kişiler yalnızca sistemleriyle ilgilensin, oyun açılabilecek düzeyde değil ve oyunun kapatılarak, silinmesindeki faktör halen bu kaynakta mevcutmyk isimli arkadaş iyi biliyor o açığı. Keyifli forumlar.
Hocam selam. sana kim hangi konuda bilgi verdi bilmiyorum fakat bildiğin tek şey hicbisey bilmediğin insanlarida yanlis yönlendirmek uzaktan gördüğüm kadari ile sana yakışmaz iyi forumlar.
Hangi konuda bilgi aldığını o biliyor ve bildiği tek şey en doğru olan şey. Bir şey bilmeyen varsa oda sen ve yanındakilerHocam selam. sana kim hangi konuda bilgi verdi bilmiyorum fakat bildiğin tek şey hicbisey bilmediğin bla bla bla...Konuda ki dosyaların hepsi benim paylaştığım dosyaların direnişin düzenlenmiş hali olması oda tam olarak hatalı yapılan düzenlemeler insanları keklik gibi avlamaya yönelik yapılan bir SVF. Proje tarafımdan devredileli uzun süre oluyor, egesurumun söylediği doğru yakın zaman da herkes net cevabını alacak. Ben artık ilgilenmiyorum fakat kendine geliştirici diyenlere çok ağır bir cevap yeni sahibi ile gelecektir.Ha unutmadan belirteyim, yeni sahibi size bir kaç sıklet ağır gelebilir.
İyi forumlar.
Paylaşım yaptığınız dosya Milat2 Direniş verilerine aittir ve tamamen kullanılamaz durumdaki bir filesin üzerinde yapılan değişiklikler ile oyun açılabileceğini söylemişsiniz herhangi bir şekilde oyun açılabileceğine inanmıyorum. Kaldı ki 4500 online ile açılmış dediğiniz dosyalar bu dosyalar değil, şu an an itibari ile Milat2 Winter (son sezon) projesine ait her konuda bilgim var gerçek Milat2 Winter (son sezon) dosyalar m.y.k dışında ise yalnızca bir kişide var oda çok yakında kendini belli edecektir zaten. Tavsiyem kullanacak kişiler yalnızca sistemleriyle ilgilensin, oyun açılabilecek düzeyde değil ve oyunun kapatılarak, silinmesindeki faktör halen bu kaynakta mevcutmyk isimli arkadaş iyi biliyor o açığı. Keyifli forumlar.
- Konular
- 187
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 7mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 1,725
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 283
- MmoLira
- 22,892
- DevLira
- 273
paylaşım için teşekkürler .
- Konular
- 685
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 8mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,194
- Altın Konu
- 87
- Başarım Puanı
- 341
- MmoLira
- 3,236
- DevLira
- 11
Paylaşım için teşekkürler yaptığınız degişikleri yazarsanız daha iyi olur.
- Konular
- 18
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 20d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 61
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 188
- DevLira
- 0
Filesde yapılanlar neler rica etsem ögrebilirmiyim ? sorunsuz oyun açabilirsiniz demişsiniz fakat ama yapılanlar neler.
- Konular
- 49
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 114
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 437
- DevLira
- 15
Paylaşım için teşekkürler yaptığınız degişikleri yazarsanız daha iyi olur.
Hepsi not.rar içindeFilesde yapılanlar neler rica etsem ögrebilirmiyim ? sorunsuz oyun açabilirsiniz demişsiniz fakat ama yapılanlar neler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

az gelir yıldızlar arası uzayda tur attirirlar
Anlaşılan milat2 sayfada ufacık hareketlenme yaptı kuyruğuna basilanlar ne yaparım da engellerim moduna geçti hahaha winter feci sarsmış birilerini