- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,416
- DevLira
- 44
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
shekspro Dostum paylaşım için teşekkürler topluluğa bir katkıda bulunmuş oldun tebrik ederim öneri olarak sıfır alt yapıya başla öyle satış yap
- Konular
- 49
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 114
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 437
- DevLira
- 15
rica ederim şimdilik metin2yi rafa kaldırdım ilerleyen zamanlarda 0 altyapidan başlarım teşekkurler öneri içinshekspro Dostum paylaşım için teşekkürler topluluğa bir katkıda bulunmuş oldun tebrik ederim öneri olarak sıfır alt yapıya başla öyle satış yap

- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,416
- DevLira
- 44
Rica ettim kardeşim mainline_r den başla en iyisirica ederim şimdilik metin2yi rafa kaldırdım ilerleyen zamanlarda 0 altyapidan başlarım teşekkurler öneri için![]()

- Konular
- 305
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 1mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 466
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 1,579
- DevLira
- 27
eyvallah eline sağlık hacımMerhabalar,
Milat2 +4500 online üzerinde oynanmış serverfilesin düzenlemesini yaptım elimden geldiğince
ÖZENLİ ÇALIŞMAYA DİKKAT ETTİM NORMALDE SATACAKTIM AMA YARIN BİR GÜN Bİ YERDEN SORUN ÇIKAR MAĞDURİYET OLUR BEN ÇEKEMEM BÖYLE KONULARI 300 500 İÇİN REZİL OLMAKTANSA HİÇ OLMASIN DAHA İYİ HE PEKİ NİYE PAYLAŞTIN DERSEN BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE DÜZENLEDİM (ŞUAN STABİL HALDE) DİĞER BULDUĞUNUZ SORUNLARIDA SİZ YORUMA YAZARSANIZ ÇÖZERİZ SONRA TAMAMEN SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE OYUN AÇABİLİRSİNİZ.
Bu Konudaki Filesin Düzenlenmiş Halidir.
Milat2 Server Files Dosyaları
Selamlar Milat2 +4500 online üzerinde oynanmış olan oyun dosyalarımız sizlerle! GÖRSELLERE GEÇMEDEN ÖNCE! TÜRKİYEDE 55-120 OYUNLARDA THONUSUN ELDİVENİ VE BATTLE PASS SİSTEMİNİ KULLANAN OYUN BENIM OYUNUMDUR BENIM FİLESİMİN FORUMDA SATILAN VEYA PAYLAŞILAN HİÇ BİR FİLESLE ALAKASI YOKTUR. HALBUKİ...forum.turkmmo.com
![]()
FreeBsd 9.2 Mysql 5.5 Gcc ++49
Merhaba Forumda FreeBSD gcc+49 kurulumu var ama yapamayanlar için gcc49 kurulu olan FreeBSD paylaşmak istedim. Umarım işinize yarar. İyi kullanımlar. Mysql 5.5 yüklüdür. Kullanıcı Adı : root Şifre : dev Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Dosya boyutu büyük olduğu için vt yi...forum.turkmmo.com
Game Fixler
@gamefix1 Game SafeBox Memory lalaker fix.
@gamefix2 Pazara vurma hatası fix
@gamefix3 Karakter becerileri sıfırlandığında eski beceri grubuna ait güçlendirmelerin temizlenmemesi problemi giderildi.
@gamefix4 Set Align de derece hesaplaması hatası çözümlendi.
@gamefix5 Cube Result'ın taşması sorunu giderildi.
@gamefix6 Ejderha Kükremesi işlememesi hatası çözümlendi.
@gamefix7 ShopEx Memoryleak fix.
@gamefix8 İzleyici modundayken veya sersemleme etkisindeyken saldırı işlemesi engellendi.
@gamefix9 Char_item.cpp de bulunan hatalı ';' lar düzeltildi.
@gamefix10 Quest fonksiyonunda ch değerinin bulunmaması durumunda oluşabilecek core düşmesi engellendi.
@gamefix11 Quest fonksiyonunda name veya arg değerlerinin bulunmaması durumunda oluşabilecek core düşmesi engellendi.
@gamefix12 Core düşmesi yaşanmaması için kontrol eklendi.
@gamefix13 Pet, binek, pazarlar düşman olarak gözükmeyecek.
@gamefix14 Party fonksiyonlarının tamamında bulunan kontrol bulunmadan değişkenin kullanılması hatası giderildi.
@gamefix15 get_leader_vid çalıştığı sırada party yoksa core düşmesine sebep olan hata giderildi.
Db fixler
@dbfix1 Db Memory lalaker fix.
Client Fixler
@clientfix1 Lens Gösterimi Fix.
@clientfix2 Skybox bulut kırpma hatası fix.
@clientfix3 Otomatik ataktaki okçu ninja fix
@clientfix4 Görünmez moddan çıktıktan sonra efektlerin gözükmemesi hatası giderildi.
@clientfix5 Lalaker memoryleak fix.
@clientfix6 At üzerinde bulunanlara yapılan menzilli saldırılar için bir fix
@clientfix7 At üzerindeki şamanın saldırı işlememe hata çözümü.
@clientfix8 Işınlanırken oluşan lag fix
mantar zindanı - sorunsuz
su altı diyarı - sorunsuz
astrayos - sorunsuz
paskalya - sorunsuz
kristal - sorunsuz
hidra - sorunsuz
jotun-sorunsuz
diğer maplarda sorunsuz (mapların hepsi ayarlıdır olurda bi ihtimal mapa girmez ise config içindeki index numarasını kontrol edin hangi kanalın coresinde hata verdiyse onun configine ekleyin numarayı.)
ftp motlist hataları giderildi.
şeytan kulesi ve catacomb - property hataları gidearildi
örümcek zindanı 3.kat syserrler giderildi
zindan takip yeniden eklendi atma sorunu giderildi. (soğuma süresi zindan takibe yansımıyor questsel problem olabilir ben atmasını düzenledim)
eksik iconlar giderildi.
eksik itemler eklendi.
sparky map eklendi 1. ve 2.köyler.
sparky binek ve kostüm eklendi (Binek 71229)
yeni gerekli fixler eklendi.(csfix.txt içinde)
Logo eklendi(sadece yeri belli olsun diye koyuldu)
rubinum giriş eklendi.
loading ekranı düzenlendi.
FTP GAME İÇİ MAİN>SRV1 OLACAK ŞEKİLDE İÇİNE ENTEGRE EDİLDİ CORELERE AYRILDI SH ADMİN_PANEL KULLANIMI EKLENDİ VE TÜRKÇELEŞTİRİLDİ.
Burda yazılanlardan başka bir sürü hata çözüldüde ben notu biraz geç tuttum >>>> hataları görmek isterseniz sahibinin paylaştığı milat sourceleri indirip düzenlemeye başlayın anlarsınız ne kadar çok şey var
freebsd 9.2
mysql 5.5
Python 2.7(ftp sürüm)
Python 2.4(MakePack için gerekli sürüm BİLGİSAYARINIZA KURMANIZ GEREKEN)
GAME SRC BUİLD >>>>>>>> Gcc49
CLİENT SRC BUİLD >>>>>>>>Visual Studio 2013
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[CODE title="cmd.cpp"]#ifdef ENABLE_GIVE_BASIC_ITEMS
{ "uzunlark", do_uzunlarkitem_ver, 0, POS_DEAD, GM_PLAYER },
{ "uzunlark2", do_uzunlarkiteme_efsun_ver, 0, POS_DEAD, GM_PLAYER },
#endif
bu fonksiyonu kendinize göre bulunmayacak bir şekilde düzenleyin[/CODE]
FİLESİN NASIL KURULACAĞI NELER YAPILACAĞI HEPSİ NOT.RAR İÇİNDEDİR.
VİRÜSTOTAL KOYAMADIM YARDIMCI OLACAK VARSA EKLİYİM KONUYA VİRÜS 1 TANE ÇIKABİLİR TAHMİNEN ODA WEB İŞLERİYLE UĞRATIĞIM İÇİN (VİRÜSSÜZ HAVİJ PROGRAMI BULMAK ZORDUR BİLEN BİLİR) ÇIKABİLİR HERHANGİ BİR SORUN YAŞAMADIM KULLANIP KULLANMAMAK TAMAMEN SİZDE
Filesten Bir Kaç Resim Bırakıyorum Aşağıya
Ekli dosyayı görüntüle 55218Ekli dosyayı görüntüle 55219Ekli dosyayı görüntüle 55220Ekli dosyayı görüntüle 55221Ekli dosyayı görüntüle 55222Ekli dosyayı görüntüle 55223Ekli dosyayı görüntüle 55224Ekli dosyayı görüntüle 55225Ekli dosyayı görüntüle 55226Ekli dosyayı görüntüle 55227
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...