Map Zeminini Değiştiremiyorum! ( YARDIM )

Creativev2

Level 3
Konular
34
Online süresi
8g 30087s
Reaksiyon Skoru
26
Altın Konu
0
Başarım Puanı
80
TM Yaşı
8 Yıl 1 Ay 4 Gün
MmoLira
241
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba map zeminini değiştiremiyorum,Köyde Paskalya tavşanları zemini var zemin çok kötü durumda nasıl Orjinal haline getirebilirim acil destek!
( packta outdoor yok )

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Size kesin ve garanti çözümü anlatıyorum ; Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Bu konuya girin ve dosyaları indirin sonrasında yapılan işlemleri siz tam tersi olarak uygulayın örneğin...
textureset pack'i içerisindeki metin2_a1.txt,metin2_b1.txt ve metin2_c1.txt'leri değiştirmen gerekiyor.

textureset pack'i içerisindeki metin2_a1.txt,metin2_b1.txt ve metin2_c1.txt'leri değiştirmen gerekiyor.
Başka serverin txtleri ile değiştirsem olur mu? Birde “ maps “ dosyasının içerisinde paskalyaya ait klasörler var bunları sildiğim zaman da giriş yapamıyorum acil yardım @Replicant

Başka serverin txtleri ile değiştirsem olur mu? Birde “ maps “ dosyasının içerisinde paskalyaya ait klasörler var bunları sildiğim zaman da giriş yapamıyorum acil yardım @Replicant

Örneğin metin2mapc1 orjinal map klasörü metin2_map_c1_paskalya ise paskalya görünümün dosyaları metin2_map_c1 deki orjinal dosyaları metin2_map_c1_paskalya klasörünün içindekileri silip ona kopyala birde öyle dene ama mutlaka yedek al eğer hata syserr verirse bize syserri at

Size kesin ve garanti çözümü anlatıyorum ; https://forum.turkmmo.com/konu/3761360-2020-paskalya-koy-gorunumleri/

Bu konuya girin ve dosyaları indirin sonrasında yapılan işlemleri siz tam tersi olarak uygulayın örneğin metin2_map_c1 klasörünü orjinal bir pack ile değiştirin aynı şekilde değiştirilen dosyaları da orjinal metin2 dosyaları ile değiştrin sorun ortadan kalkacaktır.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)