Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pack Birleştirme HAKKINDA YARDIM

Alemji21

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
99
Online süresi
1ay 8g
Reaksiyon Skoru
205
Altın Konu
0
Başarım Puanı
189
TM Yaşı
13 Yıl 10 Ay 26 Gün
MmoLira
2,508
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

MERHABA Arkadaşlar Serverimdeki Cok sayıda Pack Var tam 100 adet farklı pack var bunların Coğu Outdoor map packları ben Bunları Tek Pack Adı Altında kapatmak İstiyorum Bunları kapattıktan sonra Bunları Yeni Klasör Yolundan Çekmesi İçin Herhangi Bir Packta Değişiklik Yapmam Gerekiyormu Gerekiyorsa Hangi Packı Düzenlemem Gerek?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

packların hepsini aç içlerini birleştir

pack1 klasörü içine gir içindekini kes
pack2 klasörüne at
pack2 klasörü içine gir içindekini kes
pack3 klasörüne at
...

sonra en son packi kapat tek packa toplanmış olur
Herşey Tamam Ama Şole Bir Pack Var Bunu Açamıyorum Eternexsusla Açmaya Calışınca windos Çalışmayı durdurdu Hatası Veriyor Dier Packlarda Sorun yok Bu Paçkta Tek Ben Bu packtı metin2 Klasöründen Çıkardım Belki İşlevsizdir Diye Bu Sefer Oyuna Girerken Loginden Sonra Komple Kapanıyor Ve ???? Log Hatası Veriyor Bu Horse Packı Patladı Elimde Ne Yapabilirim ? Yorumlarınız İçin Teşekkürler.
odBVYX.png

packların hepsini aç içlerini birleştir

pack1 klasörü içine gir içindekini kes
pack2 klasörüne at
pack2 klasörü içine gir içindekini kes
pack3 klasörüne at
...

sonra en son packi kapat tek packa toplanmış olur

Şimdi index dosyanı açıyorsun en alttaki atıyorum kendi yaptığım packlarda:

*
flusya
*
Bu dosyayı açıyorsun sonra bunun bir üstündekini açıyorsun atıyorum

*
flusya1
*

Şimdi indexte dosya ilk başta en üsttekini çeker sonra alta doğru iner buna dayanaraktan en alttakini açıp sonra bir üstündekinide açıp alttakinin içine üsttekini atıyorsun sonra bir üsttekinide açıp tekrar en alttakinin üstüne atıyorsun değiştir diyerekten hepsini değiştir hiç bir sorun olmaz sanırım. YEDEK MUTLAKA AL!

Bence tek klasör değilde yollarını ayırırsan belki 3-4 klasöre dağıtırsın en azından toplu durur map packlarıymış çoğunu 1 klasöre alırsın

Yanı mantiken pack yollarını düzenlemen gerekecek.

Kilitli packlardan Dolayi Sorun Cozumlenmedi Konu Kapatılabilir

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri