- Konular
- 18
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 20d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 61
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 188
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bekliyoruz farklı kodların analizini çıkaran programınızın detaylarını...
Herkesi kendin sanıyorsun sanırım ben php whmcs , opencart, c# html, sql , cpanel putty, ftp ve daha bir çok grafik bölümü hariç olarak bir firma yetkilisiyim bu tarz programları mack de kullanmam sizleri rahatsızmı ettim anlamadım ? Dilerseniz linki vereyim lisanslı şekilde biraz kendinizi geliştiriniz ?
- Konular
- 18
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 20d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 61
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 188
- DevLira
- 0
Herkesi kendin sanıyorsun sanırım ben php whmcs , opencart, c# html, sql , cpanel putty, wordpress ftp ve daha bir çok grafik bölümü hariç olarak bir firma yetkilisiyim bu tarz programları mack de kullanmam sizleri rahatsızmı ettim anlamadım ? Dilerseniz linki vereyim lisanslı şekilde biraz kendinizi geliştiriniz ?
- Konular
- 94
- Çözüm
- 78
- Online süresi
- 10mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 658
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 3,277
- DevLira
- 12
Kötü bir şey demedim ? Ayrıca bekliyorum şu kodları ayrıt eden programın linkini. Açıkları bulup paylaşırmısın lütfen.Herkesi kendin sanıyorsun sanırım ben php whmcs , opencart, c# html, sql , cpanel putty, ftp ve daha bir çok grafik bölümü hariç olarak bir firma yetkilisiyim bu tarz programları mack de kullanmam sizleri rahatsızmı ettim anlamadım ? Dilerseniz linki vereyim lisanslı şekilde biraz kendinizi geliştiriniz ?
- Konular
- 118
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 9mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,053
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 254
- MmoLira
- 4,790
- DevLira
- 87
ben lzo keyleri eski şekline atmıştım muhtemelen packleri yanlış atıyolar kendim bayadır starndart epack32 kullnaıyorumHex den yakalamıştım keyleri. Unpack için kullanmıştım. Pack kilitlemek/açmak için kullanabilrsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.hertürlü pack itinayla açılır.