romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Riwals2 Server Files

Riwals2 Server Files 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Test sourcelerinizin içine açık koyacak kadar sebebiyet veren şey nedir anlamadım.
Sistem eklesin diye verdiğimiz arkadaşa güvenmemekti

Sistem eklesin diye verdiğimiz arkadaşa güvenmemekti
Anladım indirdim şimdi bakıyorum bi 1 saat süreblir programın farklı kodlar analizini çıkartması ona göre farklı kodları buraya ekleyim bari açık var sa da kapatsınlar yazık günah

Anladım indirdim şimdi bakıyorum bi 1 saat süreblir programın farklı kodlar analizini çıkartması ona göre farklı kodları buraya ekleyim bari açık var sa da kapatsınlar yazık günah
Bulabilirseniz ne mutlu size :)

Bulabilirseniz ne mutlu size :)
Bulunur hocam bulunur varsa mutlaka bulunur kimseyle garezim yoktur yanlış anlaşılmasın madem paylaşıldı warez oldu tehditkar gibi olmasın diye kullanan kişilere varsa böyle durum bildirmek için yazdım kusura bakma.

Bulunur hocam bulunur varsa mutlaka bulunur kimseyle garezim yoktur yanlış anlaşılmasın madem paylaşıldı warez oldu tehditkar gibi olmasın diye kullanan kişilere varsa böyle durum bildirmek için yazdım kusura bakma.
Estafurullağ hocam anladım ben sizi zaten ben yanlış bir telafuz kullandıysam da sen kusura bakma ama bulamazsınız bilginiz olsun benim yaptığım dosyayı benden başkası çözemez neticede.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri