HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sistem eklesin diye verdiğimiz arkadaşa güvenmemektiTest sourcelerinizin içine açık koyacak kadar sebebiyet veren şey nedir anlamadım.
Anladım indirdim şimdi bakıyorum bi 1 saat süreblir programın farklı kodlar analizini çıkartması ona göre farklı kodları buraya ekleyim bari açık var sa da kapatsınlar yazık günahSistem eklesin diye verdiğimiz arkadaşa güvenmemekti
Bulabilirseniz ne mutlu sizeAnladım indirdim şimdi bakıyorum bi 1 saat süreblir programın farklı kodlar analizini çıkartması ona göre farklı kodları buraya ekleyim bari açık var sa da kapatsınlar yazık günah

Bulunur hocam bulunur varsa mutlaka bulunur kimseyle garezim yoktur yanlış anlaşılmasın madem paylaşıldı warez oldu tehditkar gibi olmasın diye kullanan kişilere varsa böyle durum bildirmek için yazdım kusura bakma.Bulabilirseniz ne mutlu size![]()
Estafurullağ hocam anladım ben sizi zaten ben yanlış bir telafuz kullandıysam da sen kusura bakma ama bulamazsınız bilginiz olsun benim yaptığım dosyayı benden başkası çözemez neticede.Bulunur hocam bulunur varsa mutlaka bulunur kimseyle garezim yoktur yanlış anlaşılmasın madem paylaşıldı warez oldu tehditkar gibi olmasın diye kullanan kişilere varsa böyle durum bildirmek için yazdım kusura bakma.