kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Riwals2 Server Files

Riwals2 Server Files 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

o kadar satıştaki filerler paylaşıldı birtek pesegenin verdiği wslik sağlam çıktı forumdakiler maşallah birbirlerine giriyorlar yok filesim boyle yok şöyle sonra bi warezleniyo kocaman bi çöplük valla diyecek birşey yok milletin hakkina girmeye devam👍

o kadar satıştaki filerler paylaşıldı birtek pesegenin verdiği wslik sağlam çıktı forumdakiler maşallah birbirlerine giriyorlar yok filesim boyle yok şöyle sonra bi warezleniyo kocaman bi çöplük valla diyecek birşey yok milletin hakkina girmeye devam👍
Bu konuda sana katılıyorum emek var yapılıyor ediliyor ama en büyük hatalardan birisi sistem doldurmak.

Ben de o filese baktım hatta alt yapı olarak kullanılabilcek bir files bile diyebilirim düşünmeden.

Dostum bu filesin asıl hali senin görüp görebileğin en sağlam dosyalardan birisi warez bir dosyaya bakıp karar vermek saçma değil mi :)
Bu konuda sana katılıyorum emek var yapılıyor ediliyor ama en büyük hatalardan birisi sistem doldurmak.

Ben de o filese baktım hatta alt yapı olarak kullanılabilcek bir files bile diyebilirim düşünmeden.
Açık bulunup offline shop ve ticaret camı kaldırılırsa (ticaret camı tam mı değil mi hatırlamıyorum ama çalışıyordum üzerinde ) alt yapı olarak geliştirilebilir tabi

Paylaşım için teşekkürler

Dostum bu filesin asıl hali senin görüp görebileğin en sağlam dosyalardan birisi warez bir dosyaya bakıp karar vermek saçma değil mi :)

Açık bulunup offline shop ve ticaret camı kaldırılırsa (ticaret camı tam mı değil mi hatırlamıyorum ama çalışıyordum üzerinde ) alt yapı olarak geliştirilebilir tabi
sadece bu dosyalara değil genel konuşuyorum tamam kimse kimseye bedavaya sağlam files vermez eyvallahta satıştaki files vs diyip paylaşanlar oldu indirip bakiyorsun files koca bir hiç insanlara bunlar mı satılıyor başka bi örnek vereyim bi sahış sürekli bazı konularda bu files benim filesimin üzerinden gelişti vs diyor diyen adamin filesine giriyorsun daha pet sistemi duzgun calismiyor ama kurup oyun açabilirsiniz diye tavsiye veriyor bu forumdakilerin amaci ne çözemedim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri