- Konular
- 118
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 9mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,053
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 254
- MmoLira
- 4,775
- DevLira
- 87
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kanıt
Filesten etcyi ben sildim kötü duruyo diye bana kimseyi savunmayın kimseyi kötülemiyom paramı atmamaları derdim değil beni bikaç ay uğraştırdılar
NOT:Konu kapatılma gibi bişey olursa söylim filesteki biçok şeyi değiştirip 4 5 sistem ekledim deaktif biçok sistemi aktif hale getirdim ve tamamen etc diğeşti
MySql sürümü :5.6
GCC:8.0
İçinde olan packler dışında bunları kapatın ama en günceller konuda verdiğim linklerdir onlar harici olarak bunları kullanın
Riwals2 Unpack :)
İçerisinden @kiyagandizayn a ait ofllineshop dosyası kaldırıldı başka dosyası olan varsa ulaşsın silerim emek yemeği seven biri değilim İçerik Root https://www.dosyaupload.com/gnwI Root https://www.dosyaupload.com/gnwI [/SPOILER] Vt @GUNNERIUS Ekleyecek birazdan...
Keyler public olarak ayarlamıştım yinede söylüyorum
İNDEX:B99EB0026F69810563989B2879181A00
DATA:22B8B40464B26E1FAEEA1800A6F6FB1C
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu Şekilde olması gerekiyor ,bende sorunsuz kapatıp açıp oyuna giriş sağlıyorum
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
o kadar satıştaki filerler paylaşıldı birtek pesegenin verdiği wslik sağlam çıktı forumdakiler maşallah birbirlerine giriyorlar yok filesim boyle yok şöyle sonra bi warezleniyo kocaman bi çöplük valla diyecek birşey yok milletin hakkina girmeye devam
Bekliyoruz farklı kodların analizini çıkaran programınızın detaylarını...Anladım indirdim şimdi bakıyorum bi 1 saat süreblir programın farklı kodlar analizini çıkartması ona göre farklı kodları buraya ekleyim bari açık var sa da kapatsınlar yazık günah
Hex den yakalamıştım keyleri. Unpack için kullanmıştım. Pack kilitlemek/açmak için kullanabilrsiniz.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
hertürlü pack itinayla açılır.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Yok lan açabilen varsa açsın bizde zorlama yok dhsbshs
Ne alaka ki benim yaptığım dosyayı kim benden daha iyi bilebilecek![]()
sadece bu dosyalara değil genel konuşuyorum tamam kimse kimseye bedavaya sağlam files vermez eyvallahta satıştaki files vs diyip paylaşanlar oldu indirip bakiyorsun files koca bir hiç insanlara bunlar mı satılıyor başka bi örnek vereyim bi sahış sürekli bazı konularda bu files benim filesimin üzerinden gelişti vs diyor diyen adamin filesine giriyorsun daha pet sistemi duzgun calismiyor ama kurup oyun açabilirsiniz diye tavsiye veriyor bu forumdakilerin amaci ne çözemedimDostum bu filesin asıl hali senin görüp görebileğin en sağlam dosyalardan birisi warez bir dosyaya bakıp karar vermek saçma değil mi
Açık bulunup offline shop ve ticaret camı kaldırılırsa (ticaret camı tam mı değil mi hatırlamıyorum ama çalışıyordum üzerinde ) alt yapı olarak geliştirilebilir tabi
- Konular
- 5
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 5d 38m
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 2 Ay 1 Gün