kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Alpar2 Server files

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kardeş sana basit bir şekilde anlatayım , ben bir bilgisayar beğendim aldım ücretini ödedim.
2gün sonra sorun çıktı ne yapıyorum ? garantiye gönderiyorum ya düzeltin yada paramı geri ödeyin diyorum.
Sen yaptığın işin sorununu çözemeyip bide rest çeker isen karşındaki insanın parasıda emeğide boşa gitmiş oluyor.
Ve sana karşılık olarak bilgisi yettiğince kendisi yapıyor , yetmediğinde başkalarına yaptırıyor.
Sonuç olarak senin yapamadığını yapmış oluyor.

Sen bu adama ücret iadesi yaptınmı? eğer yaptıysan sen haklısın bende rest çekerim ben önce karaktere bakarım.
Ama sen yapmadın kardeş yapsaydın burda senin hakkında iyi şeyler söylerdim ama yapmadın

Sen ne yaptın biliyormusn ?
Cebine girecek paranın hesabını yaptın.
Bak şimdi bu arkadaş filesi aldı sorunlar oldu her şeyden sonra umuta kendisiyle çalışması için miktarını hatırlamıyorum 1kların üstünde bir para attı parayı attıktan sonra listeyi hemen istiyorum beklemem diyerek parayı geri istedi umutta attı yani umutun ona verdiği desteğin ve istediği ek şeylerin yanında umutun ismetten aldığı inan ki hiç bir şey değil ama insanoğlu nankör işte

Hadi aslan parçası gitmessen gel lafa gelince sen herkezi şikayet ediyorsun Burda elin ayağına dolaşıyor sana dahada cevap vermem cevap verince kendini dahada bişey sanarmış gibi konuşuyorsun ama gerçekler acıdır sen filesi ona buna yaptırarak discordda isminin yanına dev tagı ekleyerek geliştirici sanıyorsun kendini yazık :p
Avel
konuyu saptırma cimere şikayet edilen @welberw neyin kafaını yaşıyorsun yada farklı bir yerinlemi okuyorsun :D

Avel
konuyu saptırma cimere şikayet edilen @welberw neyin kafaını yaşıyorsun yada farklı bir yerinlemi okuyorsun :D
Konuya eklenen ücretli sistemleri bedava isteyen bir şahısın bunun üstüne gidip ettiği şikayetten ne olur 😀 onun da sslerini yarın sizin yeni güncellemenizle paylaşırız ayıpsın ibocum üzme kendini xD

Avel
Yem attım Nasılda tuttunuz istediğiniz yere şikayet edin gibisinden aS:DAS: DA

Konuya eklenen ücretli sistemleri bedava isteyen bir şahısın bunun üstüne gidip ettiği şikayetten ne olur 😀 onun da sslerini yarın sizin yeni güncellemenizle paylaşırız ayıpsın ibocum üzme kendini xD
valla senin gibi ağlamıyorum cano kusura bakma :D sadece gülüyorum cünkü ne kadar kansız biri olduğunu ve ne kadara adam satmaya meğilli olduğunu gösteriyorsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri