kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Alpar2 Server files

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben böyle omurgasız insalarla :D dahada tartışmam hadi eyvallah
Bana laf etmeye kalkmışsın da :D Pek tınlamam seni filesini senden başka herkez geliştirmiş tabi sözde filesin :D en azından benim yaptıgım filesle sende dahil bir çok kişi para kazandı zorunuza gitsede benim yaptıgım projelerin tozuna yetişemezsin bilgisiz seni

HE birde fileste sistem yok diyosun service h bak xD
konu değiştirme :D ilk önce sen bi üstüme beraber geldiğin admaların anasını seviyordun ben kraldım onu bi söyle :D
@CаstieL dostunuzu düşmanınızı çalıştıgınız adamın karekterini iyi tanıyım buda son diyeceğimdir bu çocuk kaçar :)

Bana laf etmeye kalkmışsın da :D Pek tınlamam seni filesini senden başka herkez geliştirmiş tabi sözde filesin :D en azından benim yaptıgım filesle sende dahil bir çok kişi para kazandı zorunuza gitsede benim yaptıgım projelerin tozuna yetişemezsin bilgisiz seni
sen yaptıgın filesin benim son haline geitrdiğim filesle aynı olduguna veya üstün olduguna inanarakmı söyledin girde bi bak konuya sen ilk önce milat2de seni diğer geliştirciler neden istemedi bilgisiz boşa para vermeyin dedi onu söyle sonra burda konuş sen kimsin dolandırıcı seni adam yerin koymamın tek sebebi şu an konun içinde obje olarak geçmen .

Ek olarak ismetxim konuşmada senin gibi bi akıllıyı keklemişim de emirhana sor bakalım sorun yaşamış mı o sistemde okan siye arkadaşın sattığı filesin ihalesi bunun üstüne kalacakken yediği küfürleri kendi de biliyodur oraları alıp paylaşman çok komik umuta burağın sistemleri için yaptığın teklifleri dökeyim mi buraya ve mehmetcan sql inject muhabbeti üstüne laf yedi emirhana da söyledim bana bir zararı yok onun diye hadi sağda solda ağla şimdi

sen yaptıgın filesin benim son haline geitrdiğim filesle aynı olduguna veya üstün olduguna inanarakmı söyledin girde bi bak konuya sen ilk önce milat2de seni diğer geliştirciler neden istemedi bilgisiz boşa para vermeyin dedi onu söyle sonra burda konuş sen kimsin dolandırıcı seni admm yerin koymamın tek sebib şu an konun içinde obje olarak geçmen .
:D :D :D Halen zoruna gidiyor bak ben milat2de onların dolandırıcı oldugunu anladımda çıktım sen burada ona buna sataşmaya devam et belki bir gün akıl yaşın büyür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri