noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Alpar2 Server files

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Siz elinizdeki sorunlu dosyayı altyapıyı adma edmediniz millete atma sorunu oldugu halde ve ismetbunu umta belirttiği halde satmaya devam ettiniz fileste kronik atma sorunu vardı ve ismetin filesteki son halde bu sorunlarda eser yoktu sizde kendi elinizdeki dosyayı adam edmediniz çözemediniz şimdi adam çözdü ya filesde çakı gibi oldu burdan havlıyorsunuz her yerde böyledir bu işler :D siz ağlayın adam çayır çayır satıyor filesi :D şikayeti olan varsada filesle ilgili aha şiakyet konusu :D burdan yan hesaplarla algı yaratmayın . adamdan files alıpta bi kişi şikayete gelmedi daha .
Ya Allah aşkına hala nasıl sorun yoktu diyosun oyuna girenler hiç mi bilmiyo ch1 2 3 ün random gittiğini ve clientin attığını kendi kendinizi yalancı çıkarıyorsunuz yazık kafanıza :D

Nerde o piyasanın en gelişmiş coresiz sorunsuz vergi levhalı filescisi pesege :D Yildo45 nerdeisinz aga müşteri buldum size adamlar files alcak asda ..qwe.qw.d a.sd.as core çözebiliyormusunuz
Biz files satıcaz sende ikariussun varez edilen pazarını yönetimdeki emirhanın yaptıgı logoları çalıp satıcaksın kendin yapmış gibi sende böyle her konuda havalayacaksın . daha 1 hafta önce ikariusun coreli pazarını satmaya çalıştın birine yorumlarda onu geçtim emirhandaın yaptıgı görselleri kendin yapmış gibi insanlara satmaya çalıştın emirhan bunu görünce modelleri varez etmişti :D birde yan çar açıp burda yok oyun coreli falan diye yazı yazmış tam bir gereksizsin.

Biz files satıcaz sende ikariussun varez edilen pazarını yönetimdeki emirhanın yaptıgı logoları çalıp satıcaksın kendin yapmış gibi sende böyle her konuda havalayacaksın . daha 1 hafta önce ikariusun coreli pazarını satmaya çalıştın birine yorumlarda onu geçtim emirhandaın yaptıgı görselleri kendin yapmış gibi insanlara satmaya çalıştın emirhan bunu görünce modelleri varez etmişti :D birde yan çar açıp burda yok oyun coreli falan diye yazı yazmış tam bir gereksizsin.
İsmet ibrahimin çarına girmişsin galiba kuzum, İkarus'a ikarus diyemiyosun İkarİus diyosun ya oradan çaktı biraz :)

☆Vergi Kimlik Numarası: 9710375735
☆Mükellef isim Soyisim: İsmet Yılmaz

Yaw bide Vergi dairesinide söylermisiniz
@pesege Bi bakalım ne kadar resmisinzi

Sorunlu files satıcıları sizi

Mohaçtan önceki versiyonunuda kullandım. Ondan önceki versiyonuda kullandım. Alakası yok. :) Alpar2 files yazmış birde şaka gibisin.
buraya gel :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri