- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 8,370
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ya Allah aşkına hala nasıl sorun yoktu diyosun oyuna girenler hiç mi bilmiyo ch1 2 3 ün random gittiğini ve clientin attığını kendi kendinizi yalancı çıkarıyorsunuz yazık kafanızaSiz elinizdeki sorunlu dosyayı altyapıyı adma edmediniz millete atma sorunu oldugu halde ve ismetbunu umta belirttiği halde satmaya devam ettiniz fileste kronik atma sorunu vardı ve ismetin filesteki son halde bu sorunlarda eser yoktu sizde kendi elinizdeki dosyayı adam edmediniz çözemediniz şimdi adam çözdü ya filesde çakı gibi oldu burdan havlıyorsunuz her yerde böyledir bu işlersiz ağlayın adam çayır çayır satıyor filesi
şikayeti olan varsada filesle ilgili aha şiakyet konusu
burdan yan hesaplarla algı yaratmayın . adamdan files alıpta bi kişi şikayete gelmedi daha .

- Konular
- 166
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 1,191
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 259
- MmoLira
- 2,209
- DevLira
- 36
Biz files satıcaz sende ikariussun varez edilen pazarını yönetimdeki emirhanın yaptıgı logoları çalıp satıcaksın kendin yapmış gibi sende böyle her konuda havalayacaksın . daha 1 hafta önce ikariusun coreli pazarını satmaya çalıştın birine yorumlarda onu geçtim emirhandaın yaptıgı görselleri kendin yapmış gibi insanlara satmaya çalıştın emirhan bunu görünce modelleri varez etmiştiNerde o piyasanın en gelişmiş coresiz sorunsuz vergi levhalı filescisi pesegeYildo45 nerdeisinz aga müşteri buldum size adamlar files alcak asda ..qwe.qw.d a.sd.as core çözebiliyormusunuz
birde yan çar açıp burda yok oyun coreli falan diye yazı yazmış tam bir gereksizsin.- Katılım
- 22 Ara 2019
- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 8,370
- DevLira
- 12
İsmet ibrahimin çarına girmişsin galiba kuzum, İkarus'a ikarus diyemiyosun İkarİus diyosun ya oradan çaktı birazBiz files satıcaz sende ikariussun varez edilen pazarını yönetimdeki emirhanın yaptıgı logoları çalıp satıcaksın kendin yapmış gibi sende böyle her konuda havalayacaksın . daha 1 hafta önce ikariusun coreli pazarını satmaya çalıştın birine yorumlarda onu geçtim emirhandaın yaptıgı görselleri kendin yapmış gibi insanlara satmaya çalıştın emirhan bunu görünce modelleri varez etmiştibirde yan çar açıp burda yok oyun coreli falan diye yazı yazmış tam bir gereksizsin.

- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 8,370
- DevLira
- 12
buraya gelMohaçtan önceki versiyonunuda kullandım. Ondan önceki versiyonuda kullandım. Alakası yok.Alpar2 files yazmış birde şaka gibisin.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)