- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 8,370
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
aynen müşteri ama ikisi de aynı şeyi copy paste atmışAdamın müşterileri geliyor yazıyor files kuılanan bi sorunu varsa bilecek kişiler kalkmışssın burda hala adam karlamaya çalıyorsunuz adam sadece "MK" Kelimesi kullandı diye 5 gün ban yemiş sizde burda banlı cevap veremiyor siz gömünherşey ortada adamın müşterileri neyin ne oldugunu zaten söylüyor files sorunlu olsa veya üçkağır vurgun dolandırıcılık olsa varez olan files sizin altyapını değil ismetin filesi olurdu burda 7 aylık sorunlu sourceleri atıpta olmayan aklınızla algı yaratmaya çalışmanızda ayrı bi gülünç
SAFADSG o ufacık kafanızla anca kendinizi kandırırsınız ibocuk şikayet ettiğin wslik konusuna da 3 tane sistem ekleyip tekrardan açıyorum haberin olsun 
- Konular
- 229
- Online süresi
- 10mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 1,304
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 3,942
- DevLira
- 63
Sende Konuyu kötüleyecektin yanlış yazdın sanırımGüvenilir Files Çok Sağlam Tafsiye Ederim - TheFrency
- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 8,370
- DevLira
- 12
Benim seninle bir sorunum yok, ismetle iş yapmış olabilirsin ama attığım sslerden sonra hala ismeti haklı bulabiliyorsan benim sana diyebilecek bir şeyim yok. Sen şimdi files çıkar fileste sorun var diye birkaç şey ekle kendin sat olur mu hiç öyle şey ismet bana kendisi teklif etti filesini satar mısın diye bende umuttan aldığım attığım ssteki gibi satamam dedim çünkü bu bir karakter meselesidir.Kişi herşeyi kendinden bilirmiş, benim 3 5 krş'a ihtiyacım yok. Bana ücretli iş yaptırmak istiyenlerin bile çoğunun işini yapmıyorum tanımadan etmeden yargılamayada hakkın yok. Bak yine aynı şeyi yapıyorsun..
Yaptığınız filesi incelediğim de core vermesin üzerine kurulmuş update fonksiyonlarına bile engel atmışsınız.
Mainline'ı alıp fix ve sistem eklemekten başka birşey yok.
Oyunun kodlama yapısını biraz degiştireyim falan bile dememişsiniz gereksiz fonksiyonlar olduğu gibi duruyor dbmanager vs say say bitmez.
Bu filese de 2milyar değer biçmişsiniz şimdi soruyorum sana forumda paylaşılan bir filesten farkı ne insanlar nie bu filese para versinler ?
Şimdi ben sana bunları yazdımya sen ve senin gibi insanların karakterini bildiğim için sen yine cevap verecek birşeyler bulursun , sözde insan olduğunuz için.
Buda son cevabım..
- Konular
- 32
- Online süresi
- 7mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 406
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 236
- MmoLira
- 11,268
- DevLira
- 0
Bir de şu rüya gerçek olsa olsaneler oluyor hayatta
- Konular
- 157
- Çözüm
- 59
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 836
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,315
- DevLira
- 51
filesin bu halinde sorunlar mevcut ismete sorunları çözmesinde yardımlarda bulundum birkaç core ve saçma sapan packet hataları mevcut oyunu alta aldığınız anda oyuncuyu oyundan atmak gibi problemleri mevcuttu filesin şu anki halini kullanmanızı önermem sadece sistem sökebilirsiniz ismetteki güncel halinde bütün problemlerini çözdük son oyunda herhangi bir core mevcut değildi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)