melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Alpar2 Server files

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

FİLESİ SATIN ALDIM İSMET BEYDEN HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMADIM ADAMIN İŞİ ORTADA VE PROFESYÖNELLİĞİ GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMİYOR
Hoş geldin be yan çar :D ama sıkıntı şurada ki alpara girenler random core verdiğini bilir, yani caps açık yorma kendini boşa :D

Mohaçtan önceki versiyonunuda kullandım. Ondan önceki versiyonuda kullandım. Alakası yok. :) Alpar2 files yazmış birde şaka gibisin.
Aynen ismet abinize söyleyin kudurmaya devamm :DD bekleyin umuta attığı srcnin ssini de atayım skypeden bulup o zaman madem çok ısrar ettiniz :D

Attığım sste kimin ne kadar doğru kimin ne kadar yanlış olduğu belli :) ismetten birkaç kuruş aldın diye burada boş kelime yapma. Alt yapıyı evet biz değiştirecektik ama almaktan vaz geçtik sorunları clientteki sorunları yani biz gamede sizin gibi random core yemiyorduk :D alt yapıyı da değiştirmeyi isteme sebebimiz geçeceğimiz martyde temiz olması gereksiz kodlardan temizlenmiş olması geçen konuda da yazdım nereden sallayacağınızı şaşırdınız yazık kafanıza :D

Kişi herşeyi kendinden bilirmiş, benim 3 5 krş'a ihtiyacım yok. Bana ücretli iş yaptırmak istiyenlerin bile çoğunun işini yapmıyorum tanımadan etmeden yargılamayada hakkın yok. Bak yine aynı şeyi yapıyorsun..
Yaptığınız filesi incelediğim de core vermesin üzerine kurulmuş update fonksiyonlarına bile engel atmışsınız.
Mainline'ı alıp fix ve sistem eklemekten başka birşey yok.
Oyunun kodlama yapısını biraz degiştireyim falan bile dememişsiniz gereksiz fonksiyonlar olduğu gibi duruyor dbmanager vs say say bitmez.
Bu filese de 2milyar değer biçmişsiniz şimdi soruyorum sana forumda paylaşılan bir filesten farkı ne insanlar nie bu filese para versinler ?

Şimdi ben sana bunları yazdımya sen ve senin gibi insanların karakterini bildiğim için sen yine cevap verecek birşeyler bulursun , sözde insan olduğunuz için.

Buda son cevabım..

FİLESİ SATIN ALDIM İSMET BEYDEN HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMADIM ADAMIN İŞİ ORTADA VE PROFESYÖNELLİĞİ ORTADA.BU KONUDA LAF EDENLER SIRF ÇEKEMEDİKLERİ İÇİN.

Güvenilir Files Çok Sağlam Tafsiye Ederim - TheFrency

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri