kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Alpar2 Server files

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fаust

Level 6
TM Üye
Konular
16
Çözüm
4
Online süresi
4mo 12d
Reaksiyon Skoru
770
Altın Konu
0
Başarım Puanı
173
MmoLira
8,370
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   1   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese iyi forumlar, uzatmadan konuya geçelim bu verdiğim linkteki sourceler alpar2nin mohaçtan bir önceki sezonunun srcleridir. Offline shop dosyalarını sildim.
Alparın mohaçla bir önceki sezonunun çok büyük bir farkı yok zaten service h ve locale inc.h de de göreceğiniz gibi, tittle, aura, efsun botu, s skill, rebirth, skill color ve bizim verdiğimiz umutun eklediği full fixli cube renewal gibi şeyler ekli bir önceki sezonu ile son oyunu %80 aynıdır. Filesi paylaşma sebebim @welberw'den ve bizden aldıkları şeylerle kendi fileslerine 2/3 warez gui ve sistem ve çöp modelleri ekleyip satışa çıkarmalarıdır. Ek olarak benim bundan bir önceki paylaştığım 55lvlmt2 filesini warez etmekle tehtid ettiği için onu kendim warez ettim ve şimdi alpar halini de warez ediyorum. Kendinize ait olmayan şeyleri satmaya kalkıp, üstüne nankörlükler yaparsanız sonucu böyle olur.

Not: İlk paylaştığım konu alpar2 ve 55lvlmt2'nin düz alt yapı sayılabilecek bir halidir. Bu paylaştığım ise full sistemli halidir. İstediğinizi kullanabilirsiniz.
Not: Alpara girenler chlerin random gittiğini bilir eklediği sistemler mutlaka sorunludur. Skill colordaki leakı kontrol edin.
Not: Giriş yapabilmek için Config içlerinde BIND_IP ve adminpage_ip kendi ip adresinize göre güncelleyin, clienti ve gameyi build edin öyle giriş yapmaya çalışın.

For: @welberw
For: @AsiLZade
For: @castiel

Bsd ve mysql sürümü: Mysql 5.5, Bsd +11 fark etmez ama ikarus offline shop kuracaksanız +12 daha iyi olur.

Game ve Client source:
Root:
Açık packler dumb proto ve game mysql:
Virüs total src:

İsmetin yaptığı asılsız konuşmaların ve gerçeklerin kanıtları için alttaki resimler yeterli olacaktır.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

AleMetin2 sahibiyim. Kesinlikle güncel dosyalar değildir. Şuan paylaşılan eski versiyon filesle oyun açmaya kalkmayın tavsiyemdir. İtina ile üşenmeden core verdiririz. Güncel dosyalar ismettedir. İyi günler.
paylaşım için teşekkürler

Herkese iyi forumlar, uzatmadan konuya geçelim bu verdiğim linkteki sourceler alpar2nin mohaçtan bir önceki sezonunun srcleridir. Offline shop dosyalarını sildim.
Alparın mohaçla bir önceki sezonunun çok büyük bir farkı yok zaten service h ve locale inc.h de de göreceğiniz gibi, tittle, aura, efsun botu, s skill, rebirth, skill color ve bizim verdiğimiz umutun eklediği full fixli cube renewal gibi şeyler ekli bir önceki sezonu ile son oyunu %80 aynıdır. Filesi paylaşma sebebim @welberw'den ve bizden aldıkları şeylerle kendi fileslerine 2/3 warez gui ve sistem ve çöp modelleri ekleyip satışa çıkarmalarıdır. Ek olarak benim bundan bir önceki paylaştığım 55lvlmt2 filesini warez etmekle tehtid ettiği için onu kendim warez ettim ve şimdi alpar halini de warez ediyorum. Kendinize ait olmayan şeyleri satmaya kalkıp, üstüne nankörlükler yaparsanız sonucu böyle olur.

Not: İlk paylaştığım konu alpar2 ve 55lvlmt2'nin düz alt yapı sayılabilecek bir halidir. Bu paylaştığım ise full sistemli halidir. İstediğinizi kullanabilirsiniz.
Not: Alpara girenler chlerin random gittiğini bilir eklediği sistemler mutlaka sorunludur. Skill colordaki leakı kontrol edin.
Not: Giriş yapabilmek için Config içlerinde BIND_IP ve adminpage_ip kendi ip adresinize göre güncelleyin, clienti ve gameyi build edin öyle giriş yapmaya çalışın.

Bsd ve mysql sürümü: Mysql 5.5, Bsd +11 fark etmez ama ikarus offline shop kuracaksanız +12 daha iyi olur.

Game ve Client source:
Root:
Açık packler dumb proto ve game mysql: Uploadda bitince konuya ekleyeceğim.
Virüs total src:

İsmetin yaptığı asılsız konuşmaların ve gerçeklerin kanıtları için alttaki resimler yeterli olacaktır.

Paylaşım için teşekkürler.

ikarus shopu sildin? :) teşekkürler.

Karius kaldırılmış hali upload edilmiş değil teşekkürler bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)