Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

55Lvlmt2 ServerFiles Full

• Konuyu başlatan Fаust
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 63
  • Görüntüleme 14K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Şunların ne olduğunu tüm herkes anladıya :D valla ölsemde gam yemem artık Valla herkes gerçekleri artık görüyor

Ben zamanında bu adamın konusuna yorum atmıştımda, silinmişti. Firmam için bende almıştım. Arkadaş daha sonra bir güncelleme yayınlayınca onada ek ücret isteyince bir kıllandık zaten. Ayrıca skypede konuşmalarıda çok bilgisizceydi yok şöyle yap böyle yap gibisinden. Kendisine zaten ödeme yaptığımız iban üzerinden hem cimer üzerinden, hemde firma avukatımız tarafından yasal yollar ile gerekli bildiriler ve başvurular yapıldı. Faturamızı vermeyip, yardımcı olamadığı için. İşin aslı warez olmasına sevindim, biz baya geliştirdik fakat bu arkadaşın bu şekilde patlamasıda hoşuma gitti açıkcası. Bu halinin wa-rez olması hiç üzmedi :) Böyle kişiler para kazanmamalı, ayrıca bu arkadaşı destekleyip koruyan kişilerinde şimdi köstek olarak yorum yazmasıda çok ironik olmuş :)

Bu cimer kaydımız ve ilgili işlemlerin yönlenmesi.

Önümüzde ki günlerde dava dosyası açıklamasınıda eklerim konuya :)

Bu ramazan gökten files yağdı maşallah

Ben zamanında bu adamın konusuna yorum atmıştımda, silinmişti. Firmam için bende almıştım. Arkadaş daha sonra bir güncelleme yayınlayınca onada ek ücret isteyince bir kıllandık zaten. Ayrıca skypede konuşmalarıda çok bilgisizceydi yok şöyle yap böyle yap gibisinden. Kendisine zaten ödeme yaptığımız iban üzerinden hem cimer üzerinden, hemde firma avukatımız tarafından yasal yollar ile gerekli bildiriler ve başvurular yapıldı. Faturamızı vermeyip, yardımcı olamadığı için. İşin aslı warez olmasına sevindim, biz baya geliştirdik fakat bu arkadaşın bu şekilde patlamasıda hoşuma gitti açıkcası. Bu halinin wa-rez olması hiç üzmedi :) Böyle kişiler para kazanmamalı, ayrıca bu arkadaşı destekleyip koruyan kişilerinde şimdi köstek olarak yorum yazmasıda çok ironik olmuş :)

Bu cimer kaydımız ve ilgili işlemlerin yönlenmesi.

Önümüzde ki günlerde dava dosyası açıklamasınıda eklerim konuya :)
:D sen neyin kafasını yaşıyorsun, istediğin yere şikayet et. Umuttan files alan kaç kişi var ağlayan bir ismet bir de sensin. İsmet tekrar umutla çalışmak istedi o zaten tükürdüğünü yalayan bir insan onu geçtim de konuya umutun ücretli şekilde eklediği sistemleri alıp sana bedava eklemesini bekliyorsan yazık kafana güle güle kullan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri