- Konular
- 293
- Online süresi
- 6ay 2g
- Reaksiyon Skoru
- 983
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 242
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 5,783
- DevLira
- 9
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Şunların ne olduğunu tüm herkes anladıya
valla ölsemde gam yemem artık Valla herkes gerçekleri artık görüyor
- Konular
- 16
- Online süresi
- 4ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 768
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay
- MmoLira
- 8,016
- DevLira
- 12
Alparın alt yapı değil full halini bekleyenler: https://forum.turkmmo.com/konu/3802892-alpar2-server-files/
- Konular
- 748
- Online süresi
- 2ay 26g
- Reaksiyon Skoru
- 513
- Altın Konu
- 37
- Başarım Puanı
- 272
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 2,330
- DevLira
- 12
Ben zamanında bu adamın konusuna yorum atmıştımda, silinmişti. Firmam için bende almıştım. Arkadaş daha sonra bir güncelleme yayınlayınca onada ek ücret isteyince bir kıllandık zaten. Ayrıca skypede konuşmalarıda çok bilgisizceydi yok şöyle yap böyle yap gibisinden. Kendisine zaten ödeme yaptığımız iban üzerinden hem cimer üzerinden, hemde firma avukatımız tarafından yasal yollar ile gerekli bildiriler ve başvurular yapıldı. Faturamızı vermeyip, yardımcı olamadığı için. İşin aslı warez olmasına sevindim, biz baya geliştirdik fakat bu arkadaşın bu şekilde patlamasıda hoşuma gitti açıkcası. Bu halinin wa-rez olması hiç üzmedi
Böyle kişiler para kazanmamalı, ayrıca bu arkadaşı destekleyip koruyan kişilerinde şimdi köstek olarak yorum yazmasıda çok ironik olmuş 
Önümüzde ki günlerde dava dosyası açıklamasınıda eklerim konuya
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu cimer kaydımız ve ilgili işlemlerin yönlenmesi.Önümüzde ki günlerde dava dosyası açıklamasınıda eklerim konuya
- Konular
- 16
- Online süresi
- 4ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 768
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay
- MmoLira
- 8,016
- DevLira
- 12
Ben zamanında bu adamın konusuna yorum atmıştımda, silinmişti. Firmam için bende almıştım. Arkadaş daha sonra bir güncelleme yayınlayınca onada ek ücret isteyince bir kıllandık zaten. Ayrıca skypede konuşmalarıda çok bilgisizceydi yok şöyle yap böyle yap gibisinden. Kendisine zaten ödeme yaptığımız iban üzerinden hem cimer üzerinden, hemde firma avukatımız tarafından yasal yollar ile gerekli bildiriler ve başvurular yapıldı. Faturamızı vermeyip, yardımcı olamadığı için. İşin aslı warez olmasına sevindim, biz baya geliştirdik fakat bu arkadaşın bu şekilde patlamasıda hoşuma gitti açıkcası. Bu halinin wa-rez olması hiç üzmediBöyle kişiler para kazanmamalı, ayrıca bu arkadaşı destekleyip koruyan kişilerinde şimdi köstek olarak yorum yazmasıda çok ironik olmuş
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Bu cimer kaydımız ve ilgili işlemlerin yönlenmesi.
Önümüzde ki günlerde dava dosyası açıklamasınıda eklerim konuya![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)