- Konular
- 16
- Online süresi
- 4ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 768
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay
- MmoLira
- 8,016
- DevLira
- 12
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Daha devamBu ramazan gökten files yağdı maşallah
- Konular
- 748
- Online süresi
- 2ay 26g
- Reaksiyon Skoru
- 513
- Altın Konu
- 37
- Başarım Puanı
- 272
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 2,330
- DevLira
- 12
sen neyin kafasını yaşıyorsun, istediğin yere şikayet et. Umuttan files alan kaç kişi var ağlayan bir ismet bir de sensin. İsmet tekrar umutla çalışmak istedi o zaten tükürdüğünü yalayan bir insan onu geçtim de konuya umutun ücretli şekilde eklediği sistemleri alıp sana bedava eklemesini bekliyorsan yazık kafana güle güle kullan
![]()
Bu yazdığın cevaptan sonra yaşının en fazla 16-17 olduğunu tahmin ediyorum, yada yazdıklarımı anlama konusunda çok ciddi sorunlar yaşadığını. Sanırım uzaktan eğitimden olsa gerek. İnsanların konuşmalarını görüp bilmeden konuşmak için konuşmaman gerektiğini ben öğretemem sonuçta bu temel bir bilgi
- Konular
- 16
- Online süresi
- 4ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 768
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay
- MmoLira
- 8,016
- DevLira
- 12
Umut benim ortağım konuşmanın sslerine kadar var akşam dökerim buraya ufaklık, yolda görüp abi çekeceğin adamlara klavyeden erkeklik yapma.Bu yazdığın cevaptan sonra yaşının en fazla 16-17 olduğunu tahmin ediyorum, yada yazdıklarımı anlama konusunda çok ciddi sorunlar yaşadığını. Sanırım uzaktan eğitimden olsa gerek. İnsanların konuşmalarını görüp bilmeden konuşmak için konuşmaman gerektiğini ben öğretemem sonuçta bu temel bir bilgi![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)