C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Osmanlı2 Server Files

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen o bilişim filesine src tabanlı bişe kurabilcen mi sanıyon :D
src olmadan birşey kuramazsın bu 1
adam bilgim yok diyor bende diyorum ki bununla uğraşırsan vakit kaybı olur çünkü inceledim pazar ı kaldıracaksın güncel pazar kurucaksın ticaret camini degistiriceksin kaşmir paketini uyarliyicaksin bi dünya iş buda 2

src olmadan birşey kuramazsın bu 1
adam bilgim yok diyor bende diyorum ki bununla uğraşırsan vakit kaybı olur çünkü inceledim pazar ı kaldıracaksın güncel pazar kurucaksın ticaret camini degistiriceksin kaşmir paketini uyarliyicaksin bi dünya iş buda 2
bişeyi ögrenmek istiyorsa zaten ugrasıcak bu 1
lap diye bişeyi kimse ögrenmez kurcalıcak bozucaak yapcak sonra çözcek hazır hazır nereye kadar iyi bi filesi aldın hiç bişe bilmiyon ama bi sorun var napcak para mı vercek simdi en ufak bi sorun bile adam 200tl istyor yaptıgına baksan hiç bişe

bişeyi ögrenmek istiyorsa zaten ugrasıcak bu 1
lap diye bişeyi kimse ögrenmez kurcalıcak bozucaak yapcak sonra çözcek hazır hazır nereye kadar iyi bi filesi aldın hiç bişe bilmiyon ama bi sorun var napcak para mı vercek simdi en ufak bi sorun bile adam 200tl istyor yaptıgına baksan hiç bişe
aynen öyle de en azindan 0dan files geliştirip kendi filesini vs yapsa veya 0 altyapidan başlasa sorun yok ama bu filesler öyle kolay düzenlenmiyor aa pazari kaldirip great kurarim kurdun diyelim diğer sistemleri o greatin üstüne uyarlamasi vs var sparky filesten örnek veriyim adam kurmuş tc offshop patlamiş server niye yansıtma sistemini ya yanlis eklemiş yada yansitma sistemini yanlış entegre etmiş tc off shopa anlatabildim mi kolay değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri