HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler..Ben bu filesi vds sunucuya nasıl yüklerim..Firmanın hazır verdiği 1-120 files yüklü..Bana çok karışık geldi..siz gibi usta olabilseydim keşke..bilmemek ne kötü birşey..
Ekli dosyalar
Paylaşım için teşekkürler..Ben bu filesi vds sunucuya nasıl yüklerim..Firmanın hazır verdiği 1-120 files yüklü..Bana çok karışık geldi..siz gibi usta olabilseydim keşke..bilmemek ne kötü birşey..
Tam bu hangi firmaymış böyle 10GB 120TL'ye veren diye şaşkın şaşkın düşünüyordum. Daha sonra bir sonraki resme bakıp xxxhosting ibaresini görünce tüm şaşkınlığım gitti ve pahalıya veriyormuş dedim
ch ler gelmiyor ama agamaçılmış anlamına geliyor bu
hazir files varken bunlarla vakit harcama değmezPaylaşım için teşekkürler..Ben bu filesi vds sunucuya nasıl yüklerim..Firmanın hazır verdiği 1-120 files yüklü..Bana çok karışık geldi..siz gibi usta olabilseydim keşke..bilmemek ne kötü birşey..
hazırdan kıyasladıgın bilişim filesi mihazir files varken bunlarla vakit harcama değmez
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)