- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,279
- Altın Konu
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 6,227
- DevLira
- 15
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Win 7 ise çalışmaz win 10 ise c+++ runtime sürümlerini kurup deneaçılmıyor
tr de çalışmaz aledrada da çalışmayacaktır büyük ihtimalmerhabalar tr veya aeldrada çalışıyor mu
win10 da yapıyorsa biraz bekle ve gene çözülmez ise c+++ rubtime libray kurarak tekrar denesağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dedim oyuna girdim ve f12 basınca balon.exe çalışmayı durdurdu diyor esoria2 serverinde denedim lütfen yardım eder misiniz
- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,279
- Altın Konu
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 6,227
- DevLira
- 15
Bu mesaj konu başına eklendi.Çalışan sunucu listesi :
Name : Rubinum2 | Homepage :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Esoria2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Aeldra2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Nexus2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : NovaMt2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Rodnia2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Bellumia2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : AgeOfMenor2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Origins2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Legends2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Dragon2 | Homepage :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Rubi2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : M2Rex | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Lena2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Asterus2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Rhye2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Antus2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Aisha2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : EvonMt2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Jesia2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : NorthMt2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : AleMetin2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 36
- Online süresi
- 1d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 487
- DevLira
- 0
win7 kullanıyorum win7 için bir çözüm yolu yok muWin 7 ise çalışmaz win 10 ise c+++ runtime sürümlerini kurup dene
tr de çalışmaz aledrada da çalışmayacaktır büyük ihtimal
win10 da yapıyorsa biraz bekle ve gene çözülmez ise c+++ rubtime libray kurarak tekrar dene
- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,279
- Altın Konu
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 6,227
- DevLira
- 15
win7 kullanıyorum win7 için bir çözüm yolu yok mu
win7 de problem çıkar çalışmaz
- Konular
- 0
- Online süresi
- 20h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
bende masaüstü donuyor. Pvp olarak Suspect2 yi deniyordum ama deneyen var mı ? oyun ekranı açılınca küçük harita gelmiyor. Acaba masaüstü donduğundan hile mi aktif olmuyor ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)