HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Win 7 ise çalışmaz win 10 ise c+++ runtime sürümlerini kurup deneaçılmıyor
tr de çalışmaz aledrada da çalışmayacaktır büyük ihtimalmerhabalar tr veya aeldrada çalışıyor mu
win10 da yapıyorsa biraz bekle ve gene çözülmez ise c+++ rubtime libray kurarak tekrar denesağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dedim oyuna girdim ve f12 basınca balon.exe çalışmayı durdurdu diyor esoria2 serverinde denedim lütfen yardım eder misiniz
Bu mesaj konu başına eklendi.Çalışan sunucu listesi :
Name : Rubinum2 | Homepage :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Esoria2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Aeldra2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Nexus2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : NovaMt2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Rodnia2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Bellumia2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : AgeOfMenor2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Origins2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Legends2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Dragon2 | Homepage :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Rubi2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : M2Rex | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Lena2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Asterus2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Rhye2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Antus2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Aisha2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : EvonMt2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : Jesia2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : NorthMt2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Name : AleMetin2 | Homepage :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
win7 kullanıyorum win7 için bir çözüm yolu yok muWin 7 ise çalışmaz win 10 ise c+++ runtime sürümlerini kurup dene
tr de çalışmaz aledrada da çalışmayacaktır büyük ihtimal
win10 da yapıyorsa biraz bekle ve gene çözülmez ise c+++ rubtime libray kurarak tekrar dene
win7 kullanıyorum win7 için bir çözüm yolu yok mu
win7 de problem çıkar çalışmaz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)