mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı Geforce Now deneyiminiz oldu mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ekolayzır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 153

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba herkese biliyorsunuz geforce now türkiye ye de geldi. Şahsen ben hiç denemedim fakat türkiyeye gelmeden önce avrupa sunucularında güzel performans görüyordum sorun yaşamıyordum, fakat Türkiye de siz nasıl buluyorsunuz? Performans bakımından olsun fiyat olsun? Fikirlerinizi belirtirseniz bende ona göre alıp değerlendirmek istiyorum

Çözüm
Selamlar,

Şahsi fikrimi söylemek gerekirse ben de Eu Central 3 sunucusundan oynuyordum 16Mbps internetim olmasına rağmen aşırı derece de kötü sonuçlar almadım tabii evde olduğumuz için Wi-Fi e 2-3 kişi giriş yapınca haliyle biraz ağırlık yapıyordu fakat diğer türlü hiçbir problem yaşamıyordum keyiflice oynadım. Online oyunlar da biraz pinge bağlı düşüşler yaşayabilirsin bu gayet normal. İnternet hızın mükemmel seviyedeyse bu sorunları yaşamazsın ama. Türkiye sunucusunun + bir özelliğini göremedim maalesef. Fiyatı da hiç tatmin etmedi.
Selamlar,

Şahsi fikrimi söylemek gerekirse ben de Eu Central 3 sunucusundan oynuyordum 16Mbps internetim olmasına rağmen aşırı derece de kötü sonuçlar almadım tabii evde olduğumuz için Wi-Fi e 2-3 kişi giriş yapınca haliyle biraz ağırlık yapıyordu fakat diğer türlü hiçbir problem yaşamıyordum keyiflice oynadım. Online oyunlar da biraz pinge bağlı düşüşler yaşayabilirsin bu gayet normal. İnternet hızın mükemmel seviyedeyse bu sorunları yaşamazsın ama. Türkiye sunucusunun + bir özelliğini göremedim maalesef. Fiyatı da hiç tatmin etmedi.

Çözüm
Bende satın aldım dosya boyutu yüksek oyunları oynamak adına 100 mgb internetim olmasına rağmen oyunlarda takılmalar oluyor online oyunlarda fakat tekli oyunlarda sorun yaşamazsınız dilediğim oyunu oynayabiliyorum yani bilgisayarınız iyi değilse veya dosya boyutu yüksek oyunları dilediğiniz gibi orada oynayabilirsiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri