xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Mouse Left Click

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasan5812
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

iyi gunler elimde bir level bot var ama sorun su , oynadigim pvp serverda otomatik saldiri pencere degistirince iptal oluyor , yalniz left click tusu ile hedef sectiginde saldiri devam ediyor , python ile aram yeni player.SetAttackKeyState() bu fonksiyonu kullaninca pencere degistirince bot duruyor , benim yapmak istedigim buldugum metin kordinatlarini left click ile gondermek ornek Metinin pozisyonu : 600 , 300 ben Mouse bu kordinatlara move etmek istiyorum benim bildiklerimle aciklayacaklarim bu kadar yardimci olabilriseniz sevinirim.

iyi gunler elimde bir level bot var ama sorun su , oynadigim pvp serverda otomatik saldiri pencere degistirince iptal oluyor , yalniz left click tusu ile hedef sectiginde saldiri devam ediyor , python ile aram yeni player.SetAttackKeyState() bu fonksiyonu kullaninca pencere degistirince bot duruyor , benim yapmak istedigim buldugum metin kordinatlarini left click ile gondermek ornek Metinin pozisyonu : 600 , 300 ben Mouse bu kordinatlara move etmek istiyorum benim bildiklerimle aciklayacaklarim bu kadar yardimci olabilriseniz sevinirim.

Eğer mümkün ise chr.MoveToDestPosition(vid,x,y) fonksiyonunu kullanabilirsin.

Eğer mümkün ise chr.MoveToDestPosition(vid,x,y) fonksiyonunu kullanabilirsin.
simdi oynadigim svde python modullerinini dump ettigimde chr de boyle bir function yok malaseft , ornegin player.SetMouseState(key , key ) , player.SetMouseFunc(key , func) ben bunlari kullanarak yapmaya calistim , metin2 de auto secenegini sectigin zaman left click yapiyorsun ve saldiri mob veya metin hp si bitene kadar saldiri yapiyor , simdi ben app.AUTO , app.MBT_LEFT , app.ATTACK bunlari kullanarak yapiyorum burdada sorun su eger metine mouse hover olunca saldiri yapiyor , mouse hoveri neye getirirsen ona saldiriyor benim sorunum hover yerine mouse left click yapmak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri