Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
aynı hatayı bende alıyorum çözümü nedir ?cmd generalde Bu hatayı alıp duruyorum tam olarak bu konuda bilgili değilim hangi kod satırı hatalıysa dogrusunu düzeltip atabilecek veya çözümünü aktaracak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
konu sahibi arkadaş cmd_general cpp de verdiği MAX_STAT ile ilgili kısıma ne yapılablir cevaplarsa sevinirim
Hocam cmd_general.cpp 'de değiştirilen bir yer yok zaten nasıl hata alıyorsunuz ki anlamadım uygun alana eklemeniz yeterlı Benım Eklentimden Resimler :konu sahibi arkadaş cmd_general cpp de verdiği MAX_STAT ile ilgili kısıma ne yapılablir cevaplarsa sevinirim
İstersen yarın akşam beraber bakarız
sorun çözüldü hocam teşekkürlerHocam cmd_general.cpp 'de değiştirilen bir yer yok zaten nasıl hata alıyorsunuz ki anlamadım uygun alana eklemeniz yeterlı Benım Eklentimden Resimler :
![]()
![]()
İstersen yarın akşam beraber bakarız

@Zeyrek Game Hocam konu için teşekkürler sistem sorunsuzca eklendi fakat şöyle bir görüntü sorunu var rica etsem bir bakarmısınız
;
;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)