HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Coreler arası sıkıntı mevcut. Farklı coreden bakiyeyi çekip köye ışınlanınca bakiye görüntüde çekilmemiş görünüyor. Farklı corede pazardaki çekilen nesneler güncellenmiyor. Arama aynası da coreler arası değil. Warez owsap filesindeki hataların aynısı var.teşekkürler paylaşım içinofficial offline pazar ve shop arama sorunsuzmu test eden varmı güvenemedim açıkcası
teşekkürlerCoreler arası sıkıntı mevcut. Farklı coreden bakiyeyi çekip köye ışınlanınca bakiye görüntüde çekilmemiş görünüyor. Farklı corede pazardaki çekilen nesneler güncellenmiyor. Arama aynası da coreler arası değil. Warez owsap filesindeki hataların aynısı var.
bi bakmak lazm refreshıng sorunu gibi+ düzenleme yapıcağınız pazar başkasında açık ise itemi kaldırınca adamdan silinmiyor.teşekkürlerbi bakmak lazm refreshıng sorunu gibi
Kullanılmaya değmez yani.
Her şeyi denedim gayet iyi ama önlem olarak 1.köyler dışında kullandırmateşekkürler paylaşım içinofficial offline pazar ve shop arama sorunsuzmu test eden varmı güvenemedim açıkcası
Riske girmeye değmez gibi kaldırır great kurarımHer şeyi denedim gayet iyi ama önlem olarak 1.köyler dışında kullandırma
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)