- Konular
- 193
- Online süresi
- 2ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 751
- Altın Konu
- 21
- Başarım Puanı
- 169
- TM Yaşı
- 5 Yıl 3 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 1,150
- DevLira
- 89
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Türkçesi varmi bu filesin ?
- Konular
- 242
- Online süresi
- 5ay 9g
- Reaksiyon Skoru
- 975
- Altın Konu
- 41
- Başarım Puanı
- 224
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 4,032
- DevLira
- 48
Kullanmak isteyenlere duyurulur.
Gözlemlediğim hatalar : 9. Skiller menzil konusunda çok pasif kalmışlar. Uzun mesafe saldırı yazan skill 1 adımdan ilerisine hasar vermiyor. Ticaret penceresi açılmıyor py taraflı hataları mevcut. Lonca üyeler kısmında gui hatası var. Offline shopta coreler arasında bir bug mevcut. Statülerde görüntü olarak eksi değerlere düşüyor ara sıra. Karakter bonus görüntüleme sekmesinde ara sıra değerler random işliyor. Ejderha gücü şamanda kükreme official efekt kullanılmış fakat skill eski tarz. Karakter bilgi ekranında sıralama değeri görünmüyor. Silah fişlerinde kontrol eklenmemiş bir yay kostümüne kılıç vs yansıtabiliyorsunuz. Yerden toplarken ara sıra takılma olabiliyor. Birçok fix eksik. Kostüm penceresinde, simya penceresinde vs. kontroller eksik.
Gözlemlediğim hatalar : 9. Skiller menzil konusunda çok pasif kalmışlar. Uzun mesafe saldırı yazan skill 1 adımdan ilerisine hasar vermiyor. Ticaret penceresi açılmıyor py taraflı hataları mevcut. Lonca üyeler kısmında gui hatası var. Offline shopta coreler arasında bir bug mevcut. Statülerde görüntü olarak eksi değerlere düşüyor ara sıra. Karakter bonus görüntüleme sekmesinde ara sıra değerler random işliyor. Ejderha gücü şamanda kükreme official efekt kullanılmış fakat skill eski tarz. Karakter bilgi ekranında sıralama değeri görünmüyor. Silah fişlerinde kontrol eklenmemiş bir yay kostümüne kılıç vs yansıtabiliyorsunuz. Yerden toplarken ara sıra takılma olabiliyor. Birçok fix eksik. Kostüm penceresinde, simya penceresinde vs. kontroller eksik.
- Konular
- 39
- Online süresi
- 7ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 829
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 231
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 14,880
- DevLira
- 30
alıştıra alıştıra verseydin be :SKullanmak isteyenlere duyurulur.
- Konular
- 44
- Online süresi
- 3ay 15g
- Reaksiyon Skoru
- 463
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 144
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 2,631
- DevLira
- 51
1-9 Skill konusunda haklısın bende farkettimKullanmak isteyenlere duyurulur.
2-Ticaret penceresi herhangi bi problemi yok tamamen sorunsuz calişiyor
3-Lonca Üyeler Kısmına gelirsek bir hata görmedim
4-Karakter bonusu denemedim açıkcası denerim yarın.
5-Şaman kükreme ye gelirsek haklısın fakat basit bir çözüm
6-Karakter bilgi ekranında sıralama gözükmüyor ufak bi kodla açılıyor basit bir işlem
7-Yansıtma bugunu ilk denediğim şey di mevcut
8-İtem toplarken takılma bana denk gelmedi
9-Kostüm penceresinde yada simya penceresinde ne gibi şeyler eksik?
- Konular
- 242
- Online süresi
- 5ay 9g
- Reaksiyon Skoru
- 975
- Altın Konu
- 41
- Başarım Puanı
- 224
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 4,032
- DevLira
- 48
Çoğu basit hatalar zaten bilgilendirmek için yazdım. Simyada dediğim şey simya aktifken taşı sökebiliyorsun, kontrol eklenip sadece DS slotuna sürükleyerek çıkartma yapılabilir. Ticaret penceresine tekrar bakarım, türkçeleştirdim belki locale_game kaynaklı text bulamayıp açılmamış olabilir.1-9 Skill konusunda haklısın bende farkettim
2-Ticaret penceresi herhangi bi problemi yok tamamen sorunsuz calişiyor
3-Lonca Üyeler Kısmına gelirsek bir hata görmedim
4-Karakter bonusu denemedim açıkcası denerim yarın.
5-Şaman kükreme ye gelirsek haklısın fakat basit bir çözüm
6-Karakter bilgi ekranında sıralama gözükmüyor ufak bi kodla açılıyor basit bir işlem
7-Yansıtma bugunu ilk denediğim şey di mevcut
8-İtem toplarken takılma bana denk gelmedi
9-Kostüm penceresinde yada simya penceresinde ne gibi şeyler eksik?
Yanlış hatırlamıyorsam sql inject vs gibi eksiklikler var. Src taraflı birçok fixe ihtiyacı var filesin. Official'e %100 uygun değil. Yarım yamalak benzetmeye çalışılmış. Kullanılmaz mı dersen, forumdaki fileslerden iyidir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)