Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
geçti bolu pazarı
Biz ona öyle demiyelimde senin bu işten çaktığın yok o yüzden boş hava basıyorsun diyelim.
Son düzenleme:
Quest değil python çalışmasın istiyorum questi iptal etmek kolay benim derdim adam mesela p tuşuna basınca bi yerde pet menü gelsin bir yerde gelmesin.Game src içerisindeki questlua.cpp lere bakarak belki bir şeyler yapabilirsin
Server loginine bir fonksiyon oluştur. Hangi sw ye girilirse ona göre bir değer kaydetsin. Bunu packetler yardımıyla pythona gönder. Gönderdiğin değeri Pythonda bir sabite kaydet. Kaydettiğin değeri if else yardımıyla kullan. Sana verebileceğim tüm tavsiye budur. Daha önceden böyle bir şeye ihtiyaç duymadığımdan kodlamadım. Bu tavsiyeyi sana forumun %90 ı vermez 

Bunu seninle müsait bi zamanında özelden bi konuşalım mı ?Server loginine bir fonksiyon oluştur. Hangi sw ye girilirse ona göre bir değer kaydetsin. Bunu packetler yardımıyla pythona gönder. Gönderdiğin değeri Pythonda bir sabite kaydet. Kaydettiğin değeri if else yardımıyla kullan. Sana verebileceğim tüm tavsiye budur. Daha önceden böyle bir şeye ihtiyaç duymadığımdan kodlamadım. Bu tavsiyeyi sana forumun %90 ı vermez![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)