emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Server Files Turkmmo 27/02/2021 UPDATE

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler. Dosyaları indirip hataları listeleyen bir arkadaş olursa fixleri için destek veririz. Sonunda bu dosyalar adam olucak gibi duruyor
1-Eldiven Ve Tıslım sistemi Ekli İtem Protoya ekle sadece
2-Aura Slotu Hatalı Silah Kostümüyle Çakışıyo
3-Pazar İsmi Yukarı Köşeye Gidiyo Syseri var
4-Ticaret Camı Simyaları Düzgün Aramıyo
5-Won Sisteminden Kaynaklı Pazarlarda 1 Yang Gerine 1 yang yang yazıyor yani 2 kere çıkıyor ismi
benim farkettiklerim bunlar
ben daha konuyu güncellicem gibi duruyo

Hepinize Selam Arklar
Ben yakup diye biri, sürekli boş fileslere sistem eklemek gibi hobilerim vardır bu konuda
https://forum.turkmmo.com/konu/3770815-turkmmo-server-files-projesi-1-altyapi-server-files/
paylaşılan filese bikaç sistem ekledim bi 2 sorunu var onları çözmesi size kalıyo filesteki herhangibi sorun varsa konuya yazında hep birlikte yapak
Filese 1 2 memory leak tek yaptım ekstar sistemler dışı ekleme yapmadım clientte ışınlanınca gelen bi syser var hidra gemi savunmasını ekleyince o gider eklemickseniz questten kaldırın gitsin Hidrayı
tılsım ve eldicen slotları açık fakat item protoda ekli değillls
İçinde bana ait hiçbirşey yoktur files tamamen Turkmmodan toplama altyapıda denilebilir

Ekli dosyayı görüntüle 51187

Ekli dosyayı görüntüle 51188

Ekli dosyayı görüntüle 51189

Ekli dosyayı görüntüle 51190

Ekli dosyayı görüntüle 51203

Screenshot_1.png
Dosyalarda hangi hataların olduğunu bilmenize yardımcı oluyoruz ve dosyaları güncellememize yardımcı oluyoruz. Bu sizin için iyi olur.

Güncelleme1; pazar İsim Kayması İçin Clientin ana dizinindeki Shop.cfg yi siliniz
Offline shopla alakalı 1 2 sorun hala mevcut biraz daha sistem ekleyip fixlisini yayınlıyacağım
Güncelleme2:pazar sisteminde birçok sorun vardı fonskoynları açlışmıyordu düzenlendi
rootun içine atıp Yeni hesapla oyunu açın yeterli

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri