- Konular
- 1
- Online süresi
- 16h 14m
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 919
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 2
- Online süresi
- 5d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 435
- DevLira
- 3
How i change the level 10 to give level 1?
- Konular
- 6
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 10d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 2,588
- DevLira
- 6
Client i hangi visual studio ile build edicem 2019 olmaz dimi
- Konular
- 43
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 3d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 114
- MmoLira
- 1,311
- DevLira
- 0
Hangi sürüm freebsd'de çalıştırdınız hocam? Varsa freebsd linkinide atabilirmisiniz ?@zero12 paylaşım için teşekkür ederim tam aradıgım 1-99 eski tip files src olması güzel frebsd güncel sürümlerinde sıkıntısız calıstı yaklaşık 18 saatlik test de herhangi bir sıkıntı görmedim efsunlar calışıyor edit itemlerde hp düşmesi oluyor ama düzeltile bilir damage olarak karabüyü sura biraz diger karakterlere göre güçlü kalmış ayarlanması lazımufak tefek dokunuşlarla çok güzel bir files çıkacaktır ortaya alt yapı olarak çok güzel bir alt yapı src sorunsuz build ediliyor bir kaç satır hatası tab hatası olsada src ler güzel ! küle azrail katında azraili kestikten sonra kule önüne ısınladıgında karakter düşmesi oldu 2 kere ama benim localhost kablosuz üzerinden eternetle denemedim belkide internetten olabilir ! ama tek düşme olayını burda yaşadım ! sunucu aralıksız 4 gün acık kaldı sys log tutmuyor + güzel projelik files konu sabit olmalı bence !1
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)