Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

RAİN Server Files \ zero12 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Son durum nedir ? Acaba güncelleme aldımı game açıklar vs kapatma durumu ?

Son düzenleme:
@zero12 paylaşım için teşekkür ederim tam aradıgım 1-99 eski tip files src olması güzel frebsd güncel sürümlerinde sıkıntısız calıstı yaklaşık 18 saatlik test de herhangi bir sıkıntı görmedim efsunlar calışıyor edit itemlerde hp düşmesi oluyor ama düzeltile bilir damage olarak karabüyü sura biraz diger karakterlere göre güçlü kalmış ayarlanması lazım :) ufak tefek dokunuşlarla çok güzel bir files çıkacaktır ortaya alt yapı olarak çok güzel bir alt yapı src sorunsuz build ediliyor bir kaç satır hatası tab hatası olsada src ler güzel ! küle azrail katında azraili kestikten sonra kule önüne ısınladıgında karakter düşmesi oldu 2 kere ama benim localhost kablosuz üzerinden eternetle denemedim belkide internetten olabilir ! ama tek düşme olayını burda yaşadım ! sunucu aralıksız 4 gün acık kaldı sys log tutmuyor + güzel projelik files konu sabit olmalı bence !1

Eline sağlık paylaşım için teşekkürler

Eklenir fakat dosyalar çok eski olduğu için kısa süreli bir geliştirme ile oyun açılmasını tavsiye etmem çok uzun uğraşlar ister
Teşekkürler hocam. Geliştirmeyi düşünüyorumda uzun süreli.

Server kurmak isteyen bir kişi eğer c++ ve mysql bilgisi yoksa aynı zamanda parası da yoksa oyunculara işkence çektirmekten başka bir işe yaramayacaktır. Hem sunucu hem de client tarafında ciddi testler yapıldıktan sonra sunucu tarafında bilinen tüm açıklar ve hatalı bloklar kapatılabilir. Bunun için gereken en önemli 2 faktör vardır. Bunlardan birincisi zaman, ikincisi ise bilgidir. İmkanınız yoksa bu tarz işlere bulaşmanızı tavsiye etmiyorum. Tamamen şahsi düşüncemdir. Teşekkür ederim.

NOT: Yoğun bir istek ve destek sağlanırsa boş zamanlarımda filesi geliştirmeye devam edebilirim. (Tamamen ücretsiz olarak)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri