- Konular
- 399
- Online süresi
- 2ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 684
- Altın Konu
- 4
- Başarım Puanı
- 252
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 6,519
- DevLira
- 51
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Yeni bir setle geldim, durun attan ineyim sonra konuya geçelim...
Arşiv'de dolaşırken, bir unpack arşivi ile karşılaştım büyük ihtimalle buradan indirmişimdir, NW2 isimli bir servera ait, yanlışım olabilir pvp serverları takip eden birisi değilim.
Bu set oradan gelmekte...
İndireceğiniz arşivde 3 adet klasör bulunmakta,
- Orjinal
- Versiyon 1
- Versiyon 2
Olurda resimleri görüntülemekte sıkıntı çekerseniz, konunun en altında albümün linki var...
Orjinal Klasörü:
Bahsettiğim unpackten üzerinde çalışmak için aldığım dosyalar, Karakterler neredeyse tamamen değiştirilmiş, kemik yapıları aynı, bu yüzden oyuna ekleyip bakabilirsiniz ama, ana lokasyon ymir work değil, worktree, ona göre eklemeniz gerekir. İkonlar bu klasörde oradan, incelersiniz, her vücut modeli için ayrı ikon var, yani kostüm olarakta kullanabilirsiniz...
Versiyon 1:
Zırhlarda sadece kafaları değiştirdim ve texture lokasyonlarını düzelttim, birkaç ufak dokunuşta yaptım.
Saç stillerini orjinal kafalara göre düzenledim, pozisyonları farklı olduğundan kulaklar falan dışarda oluyor, surada falan saçlar havada uçuyordu.
Silahlarda ise texture konumlarını düzelttim ve biraz düzeltmeler gerçekleştirdim. Denediğinizde bi fark yok gibi gelebilir, ancak şeytan ayrıntıda gizlidir. aşağıdaki spoilerdan orjinal ve versiyon 1 farkını anlayabilirsiniz. Genel olarak versiyon 1 ve orjinal dosyalar arasında ufak detaylar, granny sürümleri ve texture lokasyonları dışında pek değişiklik yok, modellerin boyutları aynı yani. Ancak bu modelleri hazırlayanlar kim tanımıyorum ama zevkleri benimkinden biraz farklı, modeller bana göre çok büyük, işte bu yüzden hazır elim değmişken kendi zevkime göre versiyon 2 yi hazırladım.
Sağdaki Versiyon 1
Versiyon 2:
Bu klasörde benim görüşüme göre daha düzgün şekilde modeller bulunmakta saç stilleri versiyon 1 ile aynı, zırhlar ise sadece texture değişikliği yaptım, alfa kanalları biraz değişikti, bazı zırhlarda textureları ayarlarken, yansıtmayı biraz abartmış olabilirim ama topluluk cafcaflı sevdiği için geri düzeltmedim. Örnek olarak suraya bakarsınız birazdan. Ön izlemelere geçmeden önce, tekrar bahsedeyim, yansıtmaları fazla bulursanız, textureları birinci versiyon ile değiştirin ya da Bu konuya giderek, @Mаvi Ruh 'un anlatımıyla kendiniz ayarlayın...
Önce silahlarla başlayalım. Versiyon2'de boyutlarda düzenleme yaptım ve biraz daha anlamlı hale getirdim modelleri, yoksa çok büyük ve absürt duruyordu bazı modeller, resimlerden anlayacağınız gibi... Ayrıca hançer olarak, lycan claw'ı gibi bir şey vardı oda çok saçma duruyordu yeniden modelledim.
Şimdi Zırhlara ve saç stillerine geçelim, bu ön izlemeler versiyon 2 ye ait, versiyon 1 den tek farkları texture'ları, tekrar söyleyeyim fazla yansıtma olduğunu düşünürseniz düzeltebilirsiniz...Ayrıca kasklar saç stili zırh modellerine bağlı değil yanlış anlaşılma olmasın...
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Teşekkür etmek isteyen arkadaşlarım,
Oy istemek mübahmış,
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Şu konudan bana oy kullanırsanız, çok müteşekkir olurum...
İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü karadır sonuçta değil mi ?
- Konular
- 185
- Online süresi
- 1ay 7g
- Reaksiyon Skoru
- 657
- Altın Konu
- 25
- Başarım Puanı
- 189
- TM Yaşı
- 5 Yıl 2 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 2,343
- DevLira
- 48
Eline sağlık, paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 399
- Online süresi
- 2ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 684
- Altın Konu
- 4
- Başarım Puanı
- 252
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 6,519
- DevLira
- 51
Teşekkür etmek isteyen arkadaşlarım,
Oy istemek mübahmış,
Şu konudan bana oy kullanırsanız, çok müteşekkir olurum...

Oy istemek mübahmış,

- Konular
- 215
- Online süresi
- 5ay 78079s
- Reaksiyon Skoru
- 2,411
- Altın Konu
- 35
- Başarım Puanı
- 226
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 19,656
- DevLira
- 51
Paylaşım için teşekkür ederim 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)