Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Antik Titan Set | 4 karakter | Silah + Zırh + Saç stili | 2 Versiyon 2021-03-21

indirmek için izniniz yok
Virüs Taraması
https://www.kisa.link/OFrN
30.gif

Yeni bir setle geldim, durun attan ineyim sonra konuya geçelim...​

Arşiv'de dolaşırken, bir unpack arşivi ile karşılaştım büyük ihtimalle buradan indirmişimdir, NW2 isimli bir servera ait, yanlışım olabilir pvp serverları takip eden birisi değilim.
Bu set oradan gelmekte...
İndireceğiniz arşivde 3 adet klasör bulunmakta,
  1. Orjinal
  2. Versiyon 1
  3. Versiyon 2

Olurda resimleri görüntülemekte sıkıntı çekerseniz, konunun en altında albümün linki var...

Orjinal Klasörü:
Bahsettiğim unpackten üzerinde çalışmak için aldığım dosyalar, Karakterler neredeyse tamamen değiştirilmiş, kemik yapıları aynı, bu yüzden oyuna ekleyip bakabilirsiniz ama, ana lokasyon ymir work değil, worktree, ona göre eklemeniz gerekir. İkonlar bu klasörde oradan, incelersiniz, her vücut modeli için ayrı ikon var, yani kostüm olarakta kullanabilirsiniz...​

Versiyon 1:
Zırhlarda sadece kafaları değiştirdim ve texture lokasyonlarını düzelttim, birkaç ufak dokunuşta yaptım.​
Saç stillerini orjinal kafalara göre düzenledim, pozisyonları farklı olduğundan kulaklar falan dışarda oluyor, surada falan saçlar havada uçuyordu.​
Silahlarda ise texture konumlarını düzelttim ve biraz düzeltmeler gerçekleştirdim. Denediğinizde bi fark yok gibi gelebilir, ancak şeytan ayrıntıda gizlidir. aşağıdaki spoilerdan orjinal ve versiyon 1 farkını anlayabilirsiniz. Genel olarak versiyon 1 ve orjinal dosyalar arasında ufak detaylar, granny sürümleri ve texture lokasyonları dışında pek değişiklik yok, modellerin boyutları aynı yani. Ancak bu modelleri hazırlayanlar kim tanımıyorum ama zevkleri benimkinden biraz farklı, modeller bana göre çok büyük, işte bu yüzden hazır elim değmişken kendi zevkime göre versiyon 2 yi hazırladım.​
Untitled-28.gif
Untitled-29.gif
Sağdaki Versiyon 1​

Versiyon 2:
Bu klasörde benim görüşüme göre daha düzgün şekilde modeller bulunmakta saç stilleri versiyon 1 ile aynı, zırhlar ise sadece texture değişikliği yaptım, alfa kanalları biraz değişikti, bazı zırhlarda textureları ayarlarken, yansıtmayı biraz abartmış olabilirim ama topluluk cafcaflı sevdiği için geri düzeltmedim. Örnek olarak suraya bakarsınız birazdan. Ön izlemelere geçmeden önce, tekrar bahsedeyim, yansıtmaları fazla bulursanız, textureları birinci versiyon ile değiştirin ya da Bu konuya giderek, @Mаvi Ruh 'un anlatımıyla kendiniz ayarlayın...​
Önce silahlarla başlayalım. Versiyon2'de boyutlarda düzenleme yaptım ve biraz daha anlamlı hale getirdim modelleri, yoksa çok büyük ve absürt duruyordu bazı modeller, resimlerden anlayacağınız gibi... Ayrıca hançer olarak, lycan claw'ı gibi bir şey vardı oda çok saçma duruyordu yeniden modelledim.​

orginal_belll.png
versiyon2_belll.png

orginal_fan.png
versiyon2_fan.png

orginal_sword.png
versiyon2_sword.png

orginal_twohand.png
versiyon2_twohand.png

orginal_ssword.png
versiyon2_ssword.png

orginal_dagger.png
versiyon2_dagger.png

orginal_bow.png
versiyon2_bow.png

Şimdi Zırhlara ve saç stillerine geçelim, bu ön izlemeler versiyon 2 ye ait, versiyon 1 den tek farkları texture'ları, tekrar söyleyeyim fazla yansıtma olduğunu düşünürseniz düzeltebilirsiniz...Ayrıca kasklar saç stili zırh modellerine bağlı değil yanlış anlaşılma olmasın...

warrior_m.gif
warrior_m_specular.gif

warrior_f.gif
warrior_f_specular.gif

assassin_m.gif
assassin_m_specular.gif

assassin_f.gif
assassin_f_specular.gif

sura_m.gif
sura_m_specular.gif

sura_f.gif
sura_f_specular.gif

shaman_m.gif
shaman_m_specular.gif

shaman_f.gif
shaman_f_specular.gif

İsimBoyutSHA-256İndirme Bağlantısı
cncn_ancient_titan_set.7z13370418 bayt (12 MiB)5A231C68859861A2E87353FBB25DCBCADCE6B50FFDA7BA8DADCCCCA39DD7E156https://www.dosyaupload.com/c9fj

Albüm
Yazar
Kehanet
Kaynak İndirilme
27
Görüntüleme
892
İlk yayınlama
Son Güncelleme
Değerlendirme
0.00 yıldız(lar) 0 rating

Kehanet - Kaynakları