Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı FreeBSD Gcc 4.9 Güncelleme

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar selam,

Benim acilen FreeBSD Gcc, 4.9'a geçmem lazım .

Ve bir türlü geçemedim,
pkg install -y gcc49
bu kodu yazıyorum karşıma çıkan şey
Ekte'dir;

Ve arkadaşlar. Koskoca forumda 2 tane gcc 4.9 videosu var Birisinde /usr/ports; /''distfiles'' bu çıkmıyor niyeyse navicatta. o videoyuda yapamadım. disfiles çıkmadığı için.​
1. Video'da yaklaşık bir saat uğraştım ondada yapamadım. Arkadaşlar yardımcı olacak var mıdır? Lütfen yorumlarınızı es geçmeyin.​

İlk olarak bilmen gerekir ki freebsd nin gcc 4.9 diye bir sürümü yok, kaynak kodlarını geçiriyorsun

2. Olarak usr/ports/distfiles'e navicattan değil ftp servisinden bağlanman gerek (WinSCP, Filezilla)

3. Olarak freebsd için uygun packet adı o değildi diye hatırlıyorum. Uygun packet adını bulup o şekilde indirebilirsin.

4. Olarak eğer pkg adını bulamazsan paylaşılan dosyayla manuel kurulum yapabilirsin

5. Olarak (Şahsi Fikir) neden gcc8 9 değil de 4.9 kuruyosun onu anlamadım

İlk olarak bilmen gerekir ki freebsd nin gcc 4.9 diye bir sürümü yok, kaynak kodlarını geçiriyorsun

2. Olarak usr/ports/distfiles'e navicattan değil ftp servisinden bağlanman gerek (WinSCP, Filezilla)

3. Olarak freebsd için uygun packet adı o değildi diye hatırlıyorum. Uygun packet adını bulup o şekilde indirebilirsin.

4. Olarak eğer pkg adını bulamazsan paylaşılan dosyayla manuel kurulum yapabilirsin

5. Olarak (Şahsi Fikir) neden gcc8 9 değil de 4.9 kuruyosun onu anlamadım
Gece uyku sersemine yanlış yazmışım, Navicat değil, Filezilladan baktım orda yoktu. , ve 4.9 daha stabil çalıştırdığı için benim filesime daha uygun olduğu için, onu tercih ettim hocam.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)