emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Metin2 TR Tipi 1 120 Ücretsiz Server Files Arıyorum

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Selamlar forumda yeniyim konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın öncelikle.

Ben metin2 files kurmak istiyorum ama TR gibi yeni files arıyorum (maplar, petler, bosslar, itemler, lycan vb.) ama ben oyunu geliştirme veya filesı geliştirme veya pvp sunucusu açmak için aramıyorum. Sadece PC me yükleyip oyunda tek ben olacağım ve kendime GM lik vererek mapleri, itemleri, bossları ve lycan karakterini denemek istiyorum böyle tür ücretsiz files dosyası varsa yönlendirirseniz sevinirim ve nasıl kurulacağını gösteren video olursa da çok sevinirim :) Şimdiden teşekkür ederim :)

ücretsiz tr tarzı yeni özellikli anlıyorum files bölümüne gir ordan indir birini gir dene tr oranlarıyla alakası olmaz tek

ücretli arıyorsan server açmalık yardımcı olabilirim

teşekkür ederim sağolun bakacağım :) önerdiklerinizi inceleceğim ama files acaba nasıl kuruluyor videosu vardır umarım :)
Rica ederim eğer yazılım bilginiz yok ise pachı tunga filesinizi kullanmanızı tavsiye etmem cython zor bir dildir.
Sadece gmlik verip oyunda ufak çaplı değişiklikler ile eğlenmek istiyorsanız bunu metin2 sunucusu aldığınız bilişimin hazır kurduğu filesten yapabilirsiniz.
Her filesin %90 aynı şekilde kuruluyor.Eğer hiç bilginiz yok ise bu konuyu inceleyebilirsiniz iyi forumlar.

https://forum.turkmmo.com/konu/3562312-metin2-server-files-kurulumu-video-anlatim-blueeangel35/

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri