xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Cevaplandı Windows Defender Grup ilkesi hatası

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

windows defender grup ilkesi tarafından devre dışı bırakıldı hatası alıyorum ve aktif edemiyorum

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba ,

Grup ilkesi üzerinden Windows Defender'ı aktif hale getirmek için,

• Windows +R tuşuna basıp gpedit.msc yazıp enter'a tıklayalım.
    Yerel bilgisayar ilkesi>> Yönetim Şablonları>>Windows Bileşenleri>>Windows Defender kısmına gidin
    Sol kısımda Windows Defender'a tıkladıktan sonra sağ kısımda grup ilkelerini görüceksiniz burada ''Windows Defender'ı devre dışı bırak ilkesi seçili ise kaldırın
Çözüm
Merhaba ,

• Yerel bilgisayar ilkesi>> Yönetim Şablonları>>Windows Bileşenleri>>Windows Defender kısmına gidin
  • Sol kısımda Windows Defender'a tıkladıktan sonra sağ kısımda grup ilkelerini görüceksiniz burada ''Windows Defender'ı devre dışı bırak ilkesi seçili ise kaldırın
Merhaba ,

• Yerel bilgisayar ilkesi>> Yönetim Şablonları>>Windows Bileşenleri>>Windows Defender kısmına gidin
  • Sol kısımda Windows Defender'a tıkladıktan sonra sağ kısımda grup ilkelerini görüceksiniz burada ''Windows Defender'ı devre dışı bırak ilkesi seçili ise kaldırın

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri