Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD: THE GAME - COMPLETE EDITION
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhabalar değerli TurkMMO kullanıcıları yakın zamanda çıkacak olan SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD oyununu yakından bakacağız
Oyunun işleyişi ve hikayesi
Scott Pilgrim'in canını sıkmasının üzerinden 10 yıl geçti ve o zamandan beri Brian Lee O'Malley'in sevilen çizgi roman dizisi, Edgar Wright tarafından yönetilen bir filme ve Ubisoft tarafından geliştirilen bir beat-em up video oyununa uyarlandı. Hala çizgi romanı okuyup filmi izleyebiliyor olsanız da, oyun ne yazık ki 2014 yılında dijital vitrinlerden çıkarıldı ve şimdiye kadar indirmediyseniz, o zamandan beri oynamanız imkansız hale geldi.
Scott Pilgrim'in ana cazibesi, dört oyuncunun altı karakter arasından seçim yapabileceği (Scott, Romona, Kim, Stephen, Knives veya Wallace'ın kilidi açılabilir olarak NegaScott) ve Romona Flowers'ın yedi kötülüğünü yenmek için yedi seviyede savaşabileceği hikaye modudur. exes. Tür için standart olduğu gibi, oyuncular patrona ulaşana kadar genel haydutları üstlenen 2.5D düzlemde çoğu seviyede soldan sağa hareket eder. Kare düğmesi bir dizi hızlı saldırıyı açığa çıkarırken, Üçgen güçlü bir saldırıdır, Çember bloktur ve X atlamadır. R1'e basmak, bir daire içinde güçlü bir saldırı gerçekleştirmek için bir karakterin Bağırsak Noktalarının bir kısmını kullanır; bu, düşmanlarla çevrili olduğunda yararlıdır ve L1 ayrıca, genellikle Bıçaklar olmak üzere bir arkadaşını çağırmak için Bağırsakları tüketir (oysa annesinin aradığı gibi). Onlar seviye atladıkça her karakter, azami HP ve GP'lerini artırmanın yanı sıra, yere atılan düşmanlara saldırmak için hızlı bir kayma, çift zıplama veya yere basma gibi ek hareketleri öğrenir. En sevdiğim karakter olduğu için, çok hızlı ve çevik bir hamle setine sahip olan Knives olarak tüm oyun boyunca oynadım. Görünüşte o kadar derin görünmeyebilir, ancak bir düşmanı kapmak, defalarca dizmek, duvara fırlatmak, sonra size geri döndüklerinde tekmelemek gibi yıkıcı kombinasyonlar için görünüşte ilgisiz birkaç hareketi birleştirebilirsiniz. Dürüst olmak gerekirse bu kadar derinlik beklemiyordum, ancak Wayforward'ın daha modern River City Girls'üne denk geliyor gibi geliyor, bu da bir ton eğlenceli demek. Çok hızlı ve çevik bir hamle setine sahip olan Knives olarak tüm oyun boyunca oynadım. Görünüşte o kadar derin görünmeyebilir, ancak bir düşmanı kapmak, defalarca dizlemek, duvara fırlatmak, sonra size geri döndüklerinde tekmelemek gibi yıkıcı kombinasyonlar için görünüşte ilgisiz birkaç hareketi birleştirebilirsiniz. Dürüst olmak gerekirse bu kadar derinlik beklemiyordum, ancak Wayforward'ın daha modern River City Girls'üne denk geliyor gibi geliyor, yani bir ton eğlenceli. Çok hızlı ve çevik bir hamle setine sahip olan Knives olarak tüm oyun boyunca oynadım. Görünüşte o kadar derin görünmeyebilir, ancak bir düşmanı kapmak, tekrar tekrar dizmek, duvara fırlatmak, sonra size geri döndüklerinde tekmelemek gibi yıkıcı kombinasyonlar için görünüşte ilgisiz birkaç hareketi birleştirebilirsiniz. Dürüst olmak gerekirse bu kadar derinlik beklemiyordum, ancak Wayforward'ın daha modern River City Girls'üne denk geliyor gibi geliyor, yani bir ton eğlence gelecek.
Birkaç ek mod var, ancak tek oyunculu modda çok ilginç değil. Boss Rush, sizi oyundaki her patronla birbiri ardına çeker, bir veya iki koşu için yeterince eğlencelidir, ancak bazı patronların sizi arka arkaya yere serebilmesi gibi adaletsiz mekanizmalardan bazılarını veya bunlardan biri durumunda Nihai patronlar, belirli bir öğe olmadan neredeyse imkansızdır. Boss Rush aynı zamanda son patrona ulaşmadan hemen önce üzerime düşen tek moddu. Survival Horror, sonunda ölene kadar sonsuz sayıda zombiyle savaşmanızı sağlıyor, bu çok ilginç değil ve sonunda bunu aşmak için kendimi öldürdüm. Son olarak, iki çok oyunculu odaklı mod var: Sadece çok oyunculu olduğu için bu inceleme için zamanında deneyemediğim Battle Royale ve Dodge Ball, Sadece AI rakiplerine karşı süper sıkıcı olan bir top atarak saldırabileceğiniz. Bu modların tümü, tuhaf isabet kutuları, bazı belirsiz hareket kullanımları ve türe özgü derinliği algılamanın zorluğu gibi oyun zayıflıklarını vurgular. Örneğin, Dodge Ball'daki birine topu, ona vurması gerekiyormuş gibi görünse bile, sadece kafasını geçmesi için fırlatmayı deneyebilir veya düşmüş bir düşmanı sadece karakteriniz için başka bir hareket yapmak için ezmeyi deneyebilirsiniz.