Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı Yurt Dışına Seyhat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 750mert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 157

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba

Arkadaşlar yurt dışına bir seyahat planlıyorum fakat yabancı dilim az yurt dışında yaşayan arkadaşlar var ise fikir ve önerilerini paylaşabilir mi?

Örneğin ne tür ulaşım imkanı güzel olur tren otomobil otobis v.s bulunduğunuz ülkede ki yaşam koşulları v.s

Buradan yazarsanız konu hakkında az bilgilenirim

Çözüm
Merhaba

Arkadaşlar yurt dışına bir seyahat planlıyorum fakat yabancı dilim az yurt dışında yaşayan arkadaşlar var ise fikir ve önerilerini paylaşabilir mi?

Örneğin ne tür ulaşım imkanı güzel olur tren otomobil otobis v.s bulunduğunuz ülkede ki yaşam koşulları v.s

Merhaba,

Tur acentası vasıtasıyla gidersen yurt dışı seyehati için gereken planlamayı kendileri yapacaklardır. Yabancı dil bilmenize gerek yok.

Vize çıkan shengen ülkelerine gidebilirsiniz. Rehber eşliğinde güzel bir tatil yapabilirsiniz.
Merhaba

Merhaba,

Tur acentası vasıtasıyla gidersen yurt dışı seyehati için gereken planlamayı kendileri yapacaklardır. Yabancı dil bilmenize gerek yok.

Vize çıkan shengen ülkelerine gidebilirsiniz. Rehber eşliğinde güzel bir tatil yapabilirsiniz.

Çözüm
Moderatör arkadaşımıza ek olarak moovitapp adlı uygulama da yardımcınız olabilir. Orayı az bütçe ile gezmek istersenizde bireysel ödemenizi minimumda tutmak istiyorsanız metro kullanmanızı öneririm.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri