Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Cevaplandı Gmail'ime gelen her posta spama düşüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sezer74100
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 188

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gmail Hesabıma gelen her eposta spam'a düşüyor nedeni nedir?

Merhaba,

Bu kişi güvenli diye işaretlerseniz bunlar spama düşmezler.Normalde Bankaları spama düşürmezler dikkatli olun sahte posta yada türevi olabilir.
Tavsiye olarak benim bildiğim ;
Gmail de bir maili attığınızda o an da karşıdaki kullanıcıya ulaşıyor.
Outlook da bir maili tekrar attığım çok kez oldu.
Bu ikisi en iyileridir diğerlerini kullanmadım ama sanıyorum bu kanaatimi değiştirmez.

"Gmail, Kişiler listenizin üyelerinden gelen iletileri, söz konusu iletilerin spam olduğundan emin olduğumuz durumlar dışında, gelen kutunuza teslim eder.Kişilerinizden gelen ve spam olduğu açıkça görülen bazı iletiler doğrudan Spam etiketinize gönderilir." Böyle bir açıklama yapmış gmail

https://support.google.com/mail/answer/9008?hl=tr

Buradaki linkte detaylıca açıklama yapmışlar isterseniz bir bakın işinize yarayabilir.Size mail yollayan kişilerin attıkları mail de spama düşürecek sözcüklerin bulunması yada size posta atan kişinin başka bir yada birkaç kişi tarafından spam olarak şikayet edilmesi buna sebep oluyor olabilir.Umarım soruna bir çözüm bulursunuz değiştirmek isterseniz Outlook diğerlerine göre daha iyidir derim.Kolay gelsin...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri