Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Eleman Arıyorum Buyukweb.com iş arkadaşı arıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buyukweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 512
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buyukweb

Level 7
TM Üye
Konular
57
Online süresi
1mo 2d
Reaksiyon Skoru
367
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
199
MmoLira
3,999
DevLira
0
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Çalışan olarak alacağımız kişilerin online saati problemi olmaması gerekiyor.

Alacağımız kişi veya kişiler ulaşılmaz olmamalı eğer ben mesaj atıyor veya arıyorsam o telefona kesinlikle bakılmalı ve bir mazeret varsa da bildirilmelidir.

Kesinlikle durmadan işi çıkacak, her dk ortadan kaybolacak kişiler bize başvuru yapmasınlar çalışma ömürleri 2-3 gün kadar olur. Bu konuda sertimdir ve taviz vermem. Bu işi yapamayacak kişiler başvurmasınlar. Bilmedikleri konuda kendilerini de bizi de yormasınlar burası eğitim kurumu değil zira.

metin2 konusunda oldukça bilgili kişiler olmalılar hataları gidermeli, müşterilere seri yanıt verilmeli. Source ve sistem kurulumlarından kesinlikle anlamaları gerekmektedir. Ayrıca sistemlerde oluşacak bugları çözebilmeleri şarttır. Syserr ve game core okumayı bilmeleri gerekmektedir.

Kişiden istediğimiz bilgiler : Kimliğinin arkalı önlü fotoğrafı alınır, bizimle irtibatı kesildiği zaman bilgileri tekrar silinir.

Lütfen, müşterilere karşı kibar olamayacak, ciddi manada destek veremeyecek, sürekli işi çıkacak vb. insanlar başvuruda bulunmasınlar.

İletişim bilgileri :

sykpe : msn@buyukweb.com
telefon : 0 850 302 60 70
veya
bildirim atabilirsiniz : http://www.my.buyukweb.com/submitticket.php?step=2&deptid=1

Moderatör tarafında düzenlendi:

Farklı bölüme aynı konudan açmayınız lütfen, tek konunuzdan devam edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri