Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
buradan yetkililere sesleniyorum. ya adam gibi çözün şu sorunu yada paramızı iade edin yoksa mahkemelerde süründürürüm paramı alan yapımcıyıGünaydın kardeşim hepimiz hilenin güncellemesini bekliyoruz hile şuan fixli beklemen lazım
1.5 hafta ya yakındır hotfix gelmiyor dostum genel bir sıkıntıburadan yetkililere sesleniyorum. ya adam gibi çözün şu sorunu yada paramızı iade edin yoksa mahkemelerde süründürürüm paramı alan yapımcıyı
Sen para verdinde biz öpücük mü verdik bizde aynı durumdayız mecburen beklemek zorundasın önce bir sakin ol bugün içinde gelir güncelleme zaten kullanamadığın günleri geri heaabına yüklüyorlarburadan yetkililere sesleniyorum. ya adam gibi çözün şu sorunu yada paramızı iade edin yoksa mahkemelerde süründürürüm paramı alan yapımcıyı
Şuanda tek sorunu olan sen değilsin bizlerde'de aynı problem var sakin ol acele etme getirirler güncelleme kullanırsın.
arkadaşlar hile tekrar aktif hale gelirse eğer lütfen buradan bilgilendirir misiniz bekliyorum bende
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...