melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek M24 PRO ÇALIŞMIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serant67

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
19h 55m
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 6 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
19
MmoLira
23
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oyuna girişte auto login kullanmıyorum normal kendim giriyorum ve oyun şuanda bakımda veya sunucu kapalı hatası alıyorum
1 hafta öncesinde birşey yoktu sanırım çarşamba günü olan güncellemede fixlendi veya bozuldu veyada problem kendimden kaynaklı yardımcı olabilecek varmı
3-4 defa m24 yahoo hesabına mail attım ama geri dönüş yapmıyorlar 15 günlük süre aldıydım daha yeni ve boşa gidiyor daha önce kendi bu sorunu çözen yada başına gelen
benimle aynı durumda olan varmı

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    1.8 MB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

tamamdır çözüm şu şekilde ilk önce fixli olan 4.23 güncellemesindeki program ile gf login key alacaksınız ondan sonra herşeyi kapatıp 4.24 güncellemesindeki klasörü çıkartıp 4.23 te ki klasörden sadece optons.ini klasörünü 4.24 güncellemesindeki klasöre atarsanız gf login key hatası almıyorsunuz
Fix li güncelleme beklemelisin

teşekkür ederim admin

ben de aynı durumdayım. Herhangi bir dönüş sağlanmadı. Hani güncelleme yapıyoruz, şu zamana dönüş sağlanacak gibi ama hala bir sonuç yok.

Selamlar onların en büyük sorunu iletişim yoksa farm bot m24 10 numara lakin iletişim sıkınıtısı var ulaşmak çok zor. peki bilen varmı yapımcılar Türkmü başka türülü 1 yol varmı ulaşmak için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri