- Konular
- 4
- Online süresi
- 12d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 72
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 603
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
aslında şöyle anlatsan olur kademe kademe 1 oyunu aç
2:
3: gibi anlarız belkim :d
2:
3: gibi anlarız belkim :d
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 27
- DevLira
- 0
dostum biraz daha tane tane açıklar mısın bende pek anlayamadım. Biraz denemeye calıstım yazdıklarına göre yapamadım girmiorArkadaşlar hile güncelledi ama halen aynı hatayı alanlar için çözümü söylüyorum ilk önce hile üzerinden giriş yapın sunucuya bağlanıyor ekranında sunucu kapalı veya bakımda mesajını ok deyip kapattıktan sonra açtığınız launcherda aynı mesajı metin2 ekranın içinde verirse ok deyin ve ekranı kapatmayın GF launcherdan hilesiz bir şekilde oyna tuşuna basın server ekranı geldiğinde hatta cheat Blocker yazısı çıktığında ilk açıtığınız yani bot üzerinden açtığınız launcher giriş yapın servera giriyor ama arkaplanda sürekli bir metin2 server ekranı açık olacak bu şekilde çözüm buldum tahminimce bot bir süre sonra cheat Blocker yani hile koruma sistemini suspendlediği için ch değiştirmede sorun yaşıyoruz umarım yazdıklarımı anlamışssınızdırn eğer isterseniz ayrıntılı YouTube videosuda çekebilirim dediklerimi deneyin yapamayan geri bir daha buradan ulaşşın

- Konular
- 4
- Online süresi
- 12d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 72
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 603
- DevLira
- 0
oyuna giriyorda yazmıyor buraya sonuçta tabikide tercihtir eyw ama yardımcı olmak lazım
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 4
- Online süresi
- 12d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 72
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 603
- DevLira
- 0
Selamlar yeni güncelleme geldi ama ben yine giremiyorum kullabilen oyna girebilen varmı acaba ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...