D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek M24 PRO ÇALIŞMIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bunlar sunucu taraflı haftalık fixler olduğu için bu durum normal bekleyin yeni hotfix gelecektir.

Hilesi halen çalışan varmı bir arkadaşım çalışıyor diyordu girdi çıktı ondada çalışmıyor genel bir sıkıntımı çünkü 4. 26 geldiğinden beri giremedim ben

ALLAH RIZASI İÇİN GF LOGİN KEY ALABİLEN BİRİ OPTİONS.İNİ DOYASINI BANA BİR ATSIN KAFAYI YİYECEM AÇILMIYOR

Moderatör tarafında düzenlendi:
ilginç hiç giremeyen ben giriyom :D siz giremiyonus ben hala oyundayım ama 2 gündür gf yi hiç açmadım halada oyundayım girip çıkıyorum options ini sana verirsem ben ne edim :D fazla giriş oldumu aynı keyden anında kırmızı bana oluyorama key almıyor diyor ya aslında alıyor en sonuna key in bittigi satırın altına 1 şey eklenio onu 1 dene Agent=Chrome/C2.1.21.726 (f74d7d5e) bu kodu 1 alt satıra ekle kodun bittigi yerin 1 altına çalışır key

yani şöyle olacak

[GFClient]
KEY=0400zdbFf%2BnSB%2FQpIfq2LLtL%2FQbF5YrPuoitG45uHnCgKNR5NLjlKLXEBpVPfVKB9sZJ5nhi1pKoEcJgXHEzte3CbEUMoh5wmKI
Agent=Chrome/C2.1.21.726 (f74d7d5e)

ALLAH RIZASI İÇİN GF LOGİN KEY ALABİLEN BİRİ OPTİONS.İNİ DOYASINI BANA BİR ATSIN KAFAYI YİYECEM AÇILMIYOR
Hilesiz oyuna girmeyi denedin mi?
Başka bir hileyi daha önceden oyuna enjekte ettiğin için oyun dosyasını değiştirmiş olabilir.
Oyuna girdikten sonra canavarlara saldırmayı yerden eşya toplamayı felan dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri