noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek M24 PRO ÇALIŞMIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

hala bekliyoruz

Sorunu tam olarak anlamadım ama büyük olasılık ile güncelleme ile çözülecektir beklemelisin olmazsa şu videoyu izle ama dediğim gibi güncelleme ile hal olur büyük ihtimal

Videoyu bir sürü kez izledim hocam şöyle anlatayım. Şimdi id şifre falan yazıyoruz ya bot ekranında 6 clientin olduğu yere. Oraya gameforge oyun mail şifreyi falan yazıp kaydediyorum sonra clienti başlatma tuşuna basınca bu hilenin ilk giriş ekranı oluyor ya id şifre yazdığımız o yer açılıyor giriyorum tekrar 6 clientin olduğu ekran geliyor.

Videoyu bir sürü kez izledim hocam şöyle anlatayım. Şimdi id şifre falan yazıyoruz ya bot ekranında 6 clientin olduğu yere. Oraya gameforge oyun mail şifreyi falan yazıp kaydediyorum sonra clienti başlatma tuşuna basınca bu hilenin ilk giriş ekranı oluyor ya id şifre yazdığımız o yer açılıyor giriyorum tekrar 6 clientin olduğu ekran geliyor.
Mevcut clienti offline olarak görüyor büyük ihtimal hatadan dolayı guncellemede düzelir büyük ihtimal

EN SON GÜNCELLEME 19.01.2021 DE 4.23 OLARAK VERİLMİŞTİ BU GÜNCELLEME OYUNUN GÜNCELLEME GETİRMESİNDEN 1 VEYA 2 GÜN ÖNCE OLDUGU İÇİN GAMEFORGE GÜNCELLEMEYLE DİREK FİXLENDİ VE SUANDA 4.24 Ü ATMALARI BEKLENİYOR YAKLAŞIK 4 5 GÜNDÜR HİLE FİXLİ DURUMDA GÜNCELLEME GELDİĞİNDE BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR :)

yorum yaparken lütfen bilmediğimiz birşey söyleyin ve lütfen eski mesajları okuyun bilgilendirme yapacağım konu sahibiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri